Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawo i sprawiedliwość

Do wszystkich zdradzających kobiet

Polecane posty

mentalnie jak i fizycznie , które zdradzają swoich mężów po lekturze zakochane ale nie w mężu , uff co upał z nami robi i kilku innych powiem wam tak Gardze wami zdradzieckie niewierne suki, nie zasługujecie na nikogo a zwłaszcza na swoich mężow ZDYCHAJCIE!

Gość hehehehehehehehehehe
DOBRE :P z choinki się urwałeś??

może nie zdychajcie, ale życze wam tyle samo cierpinia ile same/sami zadaliscie i zgardzam sie , takimi jak wy należy gardzic, gnoic, psioczyc i dorzucac

Gość to tak samo
jak zdradzający mężowie - obłudnicy, ignoranci, wygodniccy, egoiści tylko, że płci żeńskiej

Gość ja nie ka_pe_wu
juken a ty co tu robisz? Żonki u ciebie niet?

zdradzających mężów też się to tyczy to prawda ale pchnął mnie do napisania kobiecy topic zresztą ich kilka porozrzucanych na forum w tym stylu.

to fakt...też mnie wkurzaja te co się pchają byle gdzie, byle jak i pod byle pretekstem(\"mój mąż nie ma ochoty\") byle tylko zaspokoić pierwotne instynkty. gardze nimi ale od razu żeby zdychały?....

Gość ja nie ka_pe_wu
nie co tylko proszę :P pytałam czy masz żonę?

Gość podszywacz amator
i co suki zaniemówiłyście?

Gość ja pierdziele...
juz nie macie o kim/chym gadac? Kazdy robi co mu sie podoba bo to jego zycie. Zmienisz cos? Nie zmienisz! Modlmy sie zeby nasi faceci i nasze kobiety byli/ly nam wiern/ne:)

Gość spierdz......
Cwoki

Gość Niewiernaaa
W ogole mam z was zwale!!!! to oczywiste ze kobiety zdradzaja czesciej swoich mezczyzn niz mezczyzni nas..ja jestem w dwuletnim zwiazku i zdradzam swojego faceta regularnie hahaa...spojrze na niego slodkim glosikiem powiem ze go kocham i znikaja wszystkkie podejrzenia, sypiam nawet z jego kumplami i jest zajebiscie..szkoda ze jest taki naiwny..ach ta milosc!!!! a on kupuje prezenty spelnia zachcianki zabiera wszedzie gdzie chce ale ze mnie wredna suka!! Ale mam na to wyjebane i dobrze sie z tym czuje!!!