Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fotowawa

Zdjęcia dzieci, mam karmiacych i inne rodzinne

Polecane posty

Gość Fotowawa

Polecam tanie wykonanie zdjec rodzinnych w Warszawie i okolicach z dojazdem we wskazane miejsce Moje prace mzona zobaczyc na www.moi.pl

Gość mada22
nie mozna wyswietlic strony :( a chcialabym sie wiecej dowiedziec

Gość Fotowawa
www.moi.pl mozesz zobaczyc zdjecia ktore robilem a najlepiej napisz na maila info@protv.pl Realizje tez nagrnaia video

Gość Fotowawa
www.moi.pl - zdjecia ktore robilem www.protv.pl - produkcje video GG : 6824485 info@protv.pl Wszytskim osobom ktore maja zdjecia i chcialyby je gdziesz przechowywac polecam dwa serwisy www.fotonaj.pl - zupelnie za darmo mozesz zarzadzac swoimi zdjeciami DOstepne sa tylko dla osob kotrym podasz link Otrzymujesz tez kod ktory po wklejeniu na forum czy bloga wyswietla zdjecia www.protv.pl/fotki Nowy serwis w trakcie testow Polecam sprawdzic jak latwo mozna stworzyc swoje albumy foto

Gość Fotowawa
Gratuluje Ciagnik ze potrafisz robic takie zdjecia:) Pochwal sie wiec swoimi fotkami ktore robiles z checia je wszyscy zobaczymy:) A tak przy okazji fajny nick:) Co tak ciagniesz:)

Gość Fotowawa
No widizsz tylko nie pomyl plci komu robisz:) tak jak ze mna Rozumiem ze robisz nawet lepsze zdjecia jasne ze tak ja wcale nie ejstem taki dobry w takim razie chcialbym zobaczyc zdjecia mistrza i czegos sie nauczyc:) Pokaz pochwal sie. jakos nie chce mi sie wierzyc ze dziecko przy Tobie by sie nie rozplakalo:) Hahaha malo wiesz o zyciu o ludziach a jeszcze mniej o zdjeciach:) Ale pochwal sie z checia wszyscy zobacza:)