Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta.........

badania hormonalne przed

Polecane posty

Gość judyta.........

rozpoczęciem przyjmowania pigułek antykoncepcyjnych. jakie należy zrobic???

Gość judyta.....
chodzi o badania hormonalne ale jakie dokładnie? chce juz pojsc z wynikami do lekarza...

Gość a jak czesto
sie robi te badania? jak czesto zdarza sie, ze dostaje kobieta tabletki bez takich badan, od ręki?

bez tych adan hormonalnych??????? oj bbbbardzo czesto.. niektore nawet usg nie robia i przepisuja. chcesz to masz i juz

Gość nie każdy lekarz kieruje na
badania hormonów. Zwykle robi wywiad i bada normalnie. Ale jeśli już to bada się trzy podstawowe hormony i tarczycę oraz robi próby wątrobowe. Tyle, że na ogół tylko wtedy, kiedy tego wyraźnie się domagasz

Gość judyta....
LH, FSH i co jeszcze? chce zrobic badania ponieważ kilka rodzajów tabletek anty brałam i zawsze jest zle- dlatego pomyslalam ze zrobie badania i tak płatne i pojde juz do lekarza z wynikami bedzie szybciej. Tylko ze wzgledu na to ze sa płatne chciałabym wiedzieć co mam zrobic..

jeszcze PRL (prolaktyna) zreszta idz najpierw panstwowo zapytaj sie jakie badania zrobic i wtedy smigaj do lekarza prywatnie niech ci cos porzzdnego wybeirze

Gość judyta....
dzieki, a czy FT4 i FT3 trzeba???? pytam , bo p-ewnie wiele z was miało takie badania robione...mi kiedys lekarz te zpowiedział ze jak chce moge zrobic i zapisał na jakiejs kartce...ja brałam juz tabletki anty i jakos umarło smiercią naturalna a kartki nie mam.