Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona........

brak okresu- pomocy!!

Polecane posty

Gość zmartwiona........

okres spoznia mi sie 5 dni. robilam testy i nie jestem w ciazy. objawy przedmiesiaczkowe sa ale okresu brak. juz nie wiem co mama robic. zaczelam od wczoraj wieczorem pic malwe. wie ktos ile trzeba po tym czekac? pomocy!! juz nie wiem co mam myslec.

Gość ..hmm..
Uspokoj sie!Mi sie kiedys spoznial dwa tygodnie i jakos zyje oczywiscie bez brzuszka :P Przeanalizuj wszystko i pomysl co mogloby byc przyczyna tego!Tylko na spokojnie, stres ci nie pomoze!

Gość zmartwiona........
mialam ostatnio troche stresow i pare imprez alkoholowych a slyszalam ze to tez opoznia. no nic poczekam jeszcze troche... mowisz ze to tylko chwilowe? to dobrze, rozdmuchalas te czarne chmury w mojej glowie:) teraz zostalo mi tylko czekc.

Gość Help I need somebody
Okres spóznia mi sie juz ponad tydzien -najgorsze jest to, ze mam wrazenie ze zaraz pekne - ból brzucha dokucza mi niemilosiernie, piersi bola a moja cala twarz pokryta jest pryszczami - typowe objawy na dzien przed okresem. Mam wrazenie, ze okres jest tuz tuz a nie chce wyjsc. Pomocy, ja juz dluzej nie dam rady, zaraz eksploduje :(

Gość Magda_22
Witajcie, mam taki problem i liczę, że mi pomożecie. :) Otóż w grudniu przestałam brać tabletki, odstawiłam. Ginekolog uprzedzał mnie, że mogą być problemy z okresem, zwłaszcza że jestem drobniutką osóbką i każdy ginekolog mówił mi, że tabletki które brałam są nawet dla mnie za silne. Wracając do sedna, okres pojawił mi się po 30 dniach, kolejny po 32 i kolejny po 33. Teraz czekam na swój czwarty okres który powinien pojawić sie dwa tygodnie temu, a Tu nic. Nie współżyłam, jedynie chłopak mnie zaspokoił w inny sposób ^^. Do ginekologa dostane sie dopiero za dwa tygodnie :/ Stresy były i to spore, teraz dodatkowo torturuje się myślami. Cóż to może być? Wiem, że nie jesteście wróżkami, lecz potrzebuję komuś się wyżalić ;) Z góry thx za pomoc.

Gość ja nie moge..znow tu pod
innym nickiem..ile razy chcesz to samo wklejac???

Gość ooooooooooooooo
Niech się kretynka napisze, jak za 7 m-cy się zorientuje że nic nie urodziła to może da spokuj. Najlepiej ją ignorować - to już taki typ durnego pustaka i tyle

Gość jennnyyyy
moderatorzy mogliby zrobic z tym porzadek! przeciez to juz denerwuje!

Gość nie nie nie nie nie
a jak to wszysko zjesz to zagryź swoim gównemmm! to pomaga na mdłości

ty jestes glupia, naprwde, ciale tu siedzisz zakladasz topici. zamiast tych 8 testow ciazowych ktore ci wyszly negatywnie zrobilabys sobie badanie z krwi i bylabys pewna. bedziesz 9 mieisecy testy robic i wmawiac sobie ze jestes w ciazy? zenujace

Gość nie nie nie nie nie
A ja uważam, że osoba (lub osoby) która zakłada te topiki wcale nie ma tego problemu bo to aż nie możliwe żeby ona była aż tak głupia (ale moge się mylić) jeszcze się nie spotkałam z taką wysoką skalą debilizmu ! Bo nawet jak ktoś zakłada te tematy dla żartu to też świadczy o jego (jej) niskim poziomie intelektualnym

Gość Magda_22
Przepraszam, że się wtrącę w szalenie interesującą dyskusję ;), ale liczę na odpowiedz na następujące pytanie. Czy po odstawieniu tabletek i trzech miesiącach regularnego okresu, może nagle się coś z tym pomieszać? Ile miesięcy po odstawieniu tabletek mój organizm powinien sie uspokoić i unormować? Zaraz po odstawieniu okres miałam bardzo regularny, co mnie zdziwiło, a teraz cisza. PS. Jeżeli ta sprawa została już gdzieś wyjaśniona to z góry przepraszam. Niestety nic nie znalazłam :)

Gość nie nie nie nie nie
Wiesz trudno powiedzieć, ja kilka razy odstawiałam tabletki i różnie to bywało. Na nieregularne cykle mogą wpłynąć również inne okoliczności (stres, choroba, zmiana klimatu) Ja np. w chwili obecnej biore tabletki i zawsze miałam regularne miesiączki a w czasie ostatniej przerwy między opakowaniami wogóle okres nie wystąpił (dlaczego ??? nie wiem, robiłam testy i negatywne ) teraz kończę kolejną paczkę a okresu i tak nie miałam

Gość _Wredniak_
Zawsze myślałem, że brak okresu u dziewczyny powinien być czymś radosnym - ileż to dziewczyn narzeka na bolesne miesiączki a przed okresen ma PMS? :P