Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkkaa876

LICZĘ NA WASZĄ POMOC

Polecane posty

Gość jolkkaa876

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak można kupić bilet na samolot do Londynu (przez internet)????? mam jakiąś srtonkę ale można wylądować tylko na jednym lotnisku w Londynie, które mi niue odpowiada zupełnie, a przecież tyle lotnisk jest w Londynie... JESLI KTOŚ MOŻE MI POMÓC TO BARDZO PROSZĘ O WSZELKIE INFORMACJE!!!PRZYDA SIĘ KAŻDE INFO!!!!DZIĘKUJĘ

Gość zależy
zależy na jakim lotnisku najtansze cą centralwings ale ląduje na Luton albo easyjet znajdz ich strony i zarezerwuj jak chcesz na Hetrow to tylko największe linie a co za tym idzie drogie, wiec wybor nalezy do ciebie

Gość jolkkaa876
dziękuję ale to co sie dzisiaj dzieje w Anglii skutecznie odwiodły mnie od samolotów...pojadę autokarem... co za popierdol....terroryści!!!!!!!!!żeby normalni ludzie musieli się bać tych chamów!!!!!!!!!!!!!JESTEM WŚCIEKŁA

Gość jolkkaa876
nie słyszałąs/eś to włącz jekieś wiadomości, ja dziś cały dzień przesiedziałam przed TVN24 i już mam takiego stracha, że SZOK!!! Cała Anglia sparaliżowana i wszystkie lotniska, bo złapali 22 palantów co chcieli wysadzać samoloty!!!i to chyba jeszcze nie wszyscy... tak się boję bo jak sobie pomysle o 11 września...

Gość eeetambezprzesady
Nikt nie będzie atakował samolotów gównianych linii lotniczych z i do takiego zadupia jak Polska, lądujących na małych lotniskach. Spokojnie możesz lecieć. W autokarze się umęczysz jak nie wiem co...

Gość sdads
eeeeeetambezprzesady --> ma racje:D

\"Nikt nie będzie atakował samolotów gównianych linii lotniczych z i do takiego zadupia jak Polska, lądujących na małych lotniskach. Spokojnie możesz lecieć.\"-------->100%racji:)

Gość jolkkaa876
tak mówicie???????? hmmm..najwyżej :-/ wiem że autokarem jest bardzo ciężko znieść taka podróż, bo kiedyś jechałam i dlatego właśnie chciałam polecieć to w końcu niecałe 2 godzinki... ale normalnie tak się boję...chyba się upiję albo uśpię przed lotem, bo inaczej nie dam rady...

Gość agnus996
a ja ci radzę autokar..nie ma żartów..nigdy nie wiadomo co wpadnie do łba tych popaprańców..

Gość jolkkaa876
Kochani a macie w zanadrzu jeszcze jakieś stronki???? bo te mi nie wchodzą, weszło na skyscanner na chwilę jak podaliście, a od tamtego czasu nie chce wejść tylko się wyświetla że albo strona zniknęła albo zmieniono nazwę!!!kurde!!!o co chodzi?