Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokopoko

czy wtopilam czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość pokopoko

biotre tabsy z moim factem kocalismy sie caly tydzien po kilka razyd dziennie wkonu wakacje, teraz on wyjechal. okres dostalam 28 lipca ale no zle sieczuje wymiotyje mam udrzenia goraca, ole brzucha, bole glowy takie tm oolale pierisprzestraszylam sie zrobilam 2 testy... negatywne obydwa... no i sama juz nie wiem bo dalej sie zle czuje czy to mozliwe zebym sie my.lila, ze testysie myla i wogole?

Gość znudzonaK
co to są tabsy i co o znaczy wtopiłam, drogie dziecko?? może wysławiaj się poprawnie, co?

Gość pewnie sie czyms strulas
i tyle

Gość aaaaaaaaaaaaaak
masz okres, testy negatywne chyba nie powinnaś być w ciąży

Gość pocopoco
i nie zadne dziecko bo mam 25 lat droga pani... tabsy=tabletki anty wtopić= ciaza wiem ze to niemoliwe ale co znacza te objawy dziwne, acha i to nie zdne urojenia bo wiem ze przy tabsach regularnie branych nie ma szans na ciaze no ale co zemna? moze cozs nie tak boje sie

Gość aaaaaaaaaaaaaak
moze too skutki tabletek?

Gość pocopoco
ale te tabletki biore juz rok i zawsze dobrze bylo, swietnie sie czulam wkoncu po 3 zmianach tabsow a teraz... grrrrr

Gość straszne rzeczy
idź do lekarza! Ale nie do ginekologa a do ogólnego - pierwszego kontaktu. Teraz panuje wirus (mówili nawet w TV) zapalenia opon mózgowych i posocznicy. Objawy są takie jak opisałaś, a przy zapaleniu opon występuje jeszcze gorączka. Nie chcę cię straszyć, może to tylko zatrucie, ale lepiej nie lekceważ.

Gość pocopoco
jejq teraz naprawde sie wystraszylam!

Gość to ciaza moja kumpela
tak miala, a pamietajcie ze tabletki nie daja 100% gwarancji. ciagle ktos z moich znajomych wpada mimo brania "tabsów"..a test widac wykonany jest zbyt wczesnie.

Gość alexisss
a testy ciazowe czesto wychodza falszywe pozytywnie- ale falszywe negatywanie niezwykle rzadko.... a skoro Tobie wyszly dwa negatywnie, okres masz, to zandej wpadki nie bylo na stowe!! moze za duzo seksu bylo? i sie organizm buntuje... albo czas zmienic tabsy??

Gość oj bąblowa
to chyba z tobą coś nie tak, skoro nie wiesz, zę tabletki anty mają swoją nazwę nie bez przyczyny i skuteczność 99.9%. Więc nie wyjeżdżaj z tak durnymi tekstami

Gość pocopoco
wiem jak dziala tbsy sory, ale mam znajomych co tez powtapaili mimo tbletek... wiec sie zastanawiam bo czuje sie parszywie, zygam non stop, a testy no nie wiem czy za wczesnie bo od ostatniego stosunku juz miesiac bo mi facet za granice pojechal. sama nie wiem poprostu to jest dziwne

Gość Olympionica
jestes pewna ze Twoje znajome brały tabletki regularnie i nie laczyly ich z innymi lekami?

Gość tak wczesnie objawow ciazowych
nie ma i sa co najwyzej mdlosci poranne jesli juz. Wiec idz do lekarza, bo po prostu czyms sie otrulas albo masz grype zoladkowa

Gość straszne rzeczy
do lekarza!

Gość Olympionica
ale bardziej mi to wyglada chyba na jakies zatrucie, zawsze mozesz zrobic jeszcze jedne test, a najlepiej wybierz sie do lekarza

Gość pocopoco
co do znajomych to nie wiem al ja zawsze regularnie tabsy o 7 wieczor nigdy nie zapomnialam nigdy zadnych lekow innych...

Gość tez uzywam tabletek
przy braniu tabletek nie powinnas zajsc w ciaze jednak teraz jak masz wymioty nie radze seksu chyba ze chcesz miec dzidziusia :)

Gość Olympionica
To naprawde bardzo nikle prawdopodobienstwo ze zaszlas w ciaze. Ale przejdz sie do lekarza, bo objawy sa niepokojace.

Gość pocopoco
pojde p0jde do lekarza le jak sie z pracy wyrw e bo tez sie niepokoje moze to jae paskudne horubsko nie wiem juz... a z sexu i tak nici bo moj wraca za 2miechy dopiero :/