Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieniek1971

kto odczuwa potrzebę............

Polecane posty

porozmawiania z innymi na temat swojego życia seksualnego, mam na myśli zarówno rozmowy ze swoim partnerem jak i osobami postronnymi (koleżankami, kolegami i przyjaciółmi). Czy taka rozmowa sprawia Wam trudności a jeśli tak to jakiej natury. Z kim najlepiej Wam się rozmawia i w jakich okolicznościach. Sorki za niewyczerpujący nagłówek ale chciałem abyście tu zajżeli i o ile macie chwilkę podzielili się swoimi refleksjami. Ten topic jest po troszę kontynuacją innego a mianowicie samego faktu rozmawiania o sprawach intymnych Dziękuje za posty i pozdrawiam

Gość o czym tu gadać
tu trzeba działać

Gość Rozmawiam ..........
na temat seksu tylko z moim partnerem i nie mam ani takiej potrzeby, ani ochoty na rozmowy na ten temat z innymi osobami ... To sa sprawy nasze intymne i dotyczą nas a nie osób trzecich :-D

oczywiście, rozmawiam, ale z moim mężem i nikim innym. Z koleżankami najwyżej wymienimy sie uśmieszkami, \"że wczoraj to słodko było,\" ale nie roztrząsamy jak i co lubimy. Rozmowy z postronnymi osobami uważam za śmieszne, bo jak miałyby wyglądać? jako instruktaż \"no wiesz i on wtedy pod kątem 52 stopni..\" jako przechwałki \" echh, on to ma taaaaakiego i jeszcze trochę :)\" jako wymiana doświadczeń:\" jak mi włoży dwa palce , to czuję takie \'ziuuumwrrr\" a ty? \"a ja to wrrrziuuum\"

To wspaniale jeśli potraficie z partnerami o tym rozmawiać, niestety nie wszyscy się na to zdobywają. Do rozmawiania z innymi też trzeba dorosnąć. Wymiana uśmieszków i zawstydzenie przypomina mi szkołę podstawową pamiętam nawet jak mnie kiedyś moja obecna żona pocałowała w policzek to się tak strasznie zawstydziłem.......ale to dawno było. Jestem daleki od rozmów w stylu ale przeleciałem moją laskę.....miała 150 orgazmów, a jej koleżanki ustawiają się w kolejce bo jestem macho....itp. Jestem normalnym facetem / przynajmniej tak mi się zdaje / i długo pracowałem nad tym żeby ze swoją partnerką rozmawiać o seksie, a nie tylko go uprawiać jak to się jakiś głos odezwał. Zauważyliśmy w naszym otoczeniu, że niektórzy znajomi mają problemy w swoim życiu seksualnym, nie potrafią ze sobą o tym rozmawiać za to czasem zdobywają się na rozmowy z osobami postronnymi /na wizytę u specjalisty też nie mają odwagi/ . Najlepszym tego to dowodem jest to forum i stąd mój temacik, tylko jak widzę nie wszyscy to zauważają reagując oburzeniem widząc tylko swój /jedyny słuszny / punkt widzenia.

Gość Krzych0055
ja uwielbiam takie rozmowy. Wiele razy zamieszczałem już na forum propozycje rozmowy na GG na te tematy z dziewczyną ale żadna nie odpowiedziała. Myślę, że dla wielu dzien sex jest tematem tabu.

O wreszczie ktoś nie z kółka różańcowego......../przepraszam z góry wszystkich którzy poczują się urażeni - to teraz takie modne i prokuratury mają mnóstwo pracy/ A jak często spotykacie się z negatywnymi reakcjami w waszym otoczeniu i ktoś wam wmawia że coś z wami nie tak

Witam wszystkich panstwa!!Chce wypowiedziec sie na temat odczuwania potrzeb mówienia o sprawach intymnych.Jestem kobieta otwarta,lubie wyzwania(tylko bez przesady)mam chłopaka od 3 lat i choc długo musial czekac na to aż pójdziemy do łózka(nie chce nazywac tego delikatniej-czysta perwersja)bo 2lata to jesteśmy zadowoleni ze swojego zycia seksualnego,które napewno ejst bardzo wazne w naszym zwiazku,jest nawet wazne w rozmowach z naszymi znajomymi!!Tematy sesku ze tak powiem sa bardzo przyjemna sprawa,miło porozmawiac sobie czasem o tym co si ze soba wyprawia jak sie wtedy czujemy i ile rozkoszy sprawia nam nasz partner.Rozmawiam o tym z moim chłopakiem,który czasem mówi o mnie ekshibicjonistka:)i nimfomanka;i czujemy sie dobrze z tym potrafimy bez skrepowania opowiadac sobie o naszych figlach lozkowych choc bywaja momenty ,ze sie siebie wstydzimy,ale jednak jakos sie przelamujemy i drażąc temat dochodzimy do wspólnych wniosków.Nie potrafie zrozumiec dlaczego ludzie boja sie o tym rozmawiac;może to kwestia charakteru,ale skrytosc a wręcz pruderia prowadzi nas wszystkich do niepotrzebnych sprzeczek a skrajnie nawet do niewiedzy,która wywoluje otepienie spoleczne.Nie zdajemy sobie czasem sprawy jak wazny jest dla człowiek sex....podam przyklad mam kolezanki które maja chlopakow juz dluzszy czas,paraduja przed nimi w sksownej bielixnie bo chca sie podobac a nie sypiaja z nimi bo twierdza,ze ni sa na to gotowe.I wszystko byłoby ok gdyby facet nei byl facetem i nie mial swoich potrzeb seksualnych!!Przeciez taki gosc widząc swoja dziewczyne w takim stroju ni epotrafi wytrzymac z podniecenia pewnie-to jest sadyzm!!On go meczy!!To pocóz rozbiera sie prawi przy nim jak nie chce sie z nim kochac?Rozumiem potrzeby mezczyzn i jestem z tego dumna...nie mozna miec klapek na oczach całe zycie!!Kto sie zgadza zemna i chce mile sobie pokonwersowac na rózne tematy(tyko bez swintuszenia) moze napisac do mnie maila serena@tlen.pl pozdrówki

witam ponownie po długiej przerwie , Sereno7 cieszę się że ktoś myśli podobnie, ja też lubię rozmawiać o seksie z moją żoną i naszymi znajomymi i jestem z tego dumny że mogę i potrafię. Też zawsze mi się wydawało że nie należy się wstydzić tego co sprawia nam przyjemność i umacnia nasze związki . Pozdrawiam