Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koiuo

gdzie dostane zaswiadczenie, ze jestem studentka?

Polecane posty

Gość koiuo

moze i glupie pytanie, ale dostalam sie na studia i potrzebuje zaswiadczenia, ze jestem studentka(do renty rodzinnej). gdzie na uczelni takie zaswiadczenie moge dostac? w dziekanacie czy gdzie?

Gość w dziekanacie...

Gość jeszcze nie jesteś studentką
i na razie nie dostaniesz zaswiadczenia ani w dziekanacie ani nigdzie indziej,jak się zacznie rok akademicki dopiero mozesz się starać o takie zaswiadczenie

wypiszesz papierek i poczekasz pare dni az panie przybija jedna pieczatke (ja czekalam 3 dni :P ) moje zasiwadczenie bylo potrzebne do pracy ale napewno w dzikanacie to tez dostaniesz :)

Gość studentkaIIIroku
ktos tam sie pomylił-jesli dostałas sie na studia to dostaniesz zaswiadczenie, niewazne ze rok sie jescze nie zaczał! W dziekanacie!

powodzenia! Na pewno nie wypisza ,ze jesteś studentką bo nie jesteś nią jeszcze

Gość w dziekanacie...
z chwila przyjecia na studia...zdaniem egzaminu i skladaniem papierow jest sie studentem!! wiec nie wprowadzaj ludzi w blad!!

no to sie dowiaduj w dziekanacie! A masz mądralo legitymację studencką? Nie dadzą ci teraz ,dopiero 1 października,z resztą przekonasz się ,że jest tak jak piszę!

Gość fszystkofiedząca
jasne, że nie wystawią jeszcze żadnego zaświadczenia... kilka dni temu sama musiałam sie zgłosic po takie zaświadczenie i dowiedziałam się, że mogą mi wystawić, ale tylko takie, że jestem studentką 4 semestru, mimo, że od października zaczynam 5... legitymacja też im była potrzebna.

Gość jeszcze lepeij wiedzący
Zaświadczenia, że jesteś studentką nie dostaniesz, ale możesz się starać o zaświadczenie, że zostałaś przyjęta. Powinnaś zresztą otrzymać takie pocztą.