Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna brew

za ciemne brwi po hennie - pomocy!!!

Polecane posty

Gość czarna brew

wczoraj zafundowałam sobie brązową hennę na brwi u kosmetyczki. Niestety pomimo tego, że kosmetyczka prawie natychmiast ją zmyła moje brwi wyglądają dramatycznie - czarne jak kruk i jakieś takie teatralne.Zwyczajnie są za ciemne!!! Może znacie jakiś sposób (oprócz wyskubania ich na zero :-) ) żeby nieco je zniwelować ten efekt?? Proszę o pomoc.

Gość czarna brew
niby brąz - ale wygląda jak czarny :-)

ja robię tylko na rzęsy, żeby uniknąć takiego efektu sztuczności :)

Gość czarna brew
chyba też sobie już daruję, chociaż kiedyś kosmetyczka zrobiła mi naprawdę piekną hennę - brwi ŁADNIE błyszczały i były troszkę przyciemnione, ale teraz to ja wyglądam jak stare babsko z pomalowanymi brwiami na deskach teatru:-(

Ja miałam fajną kosmetyczkę w moim rodzinnym mieście. Zawsze jak robiła mi henne to tylko nakładała i zmywała i było super. Teraz po przeprowadzce nie mam jeszcze sprawdzonej kosmetyczki, więc nie ryzykuję (bo juz raz miałam spartolone czyt. za ciemne) Kupiłam zatem kredkę do brwi (mimo obaw) Max Factor 2 hazel i jestem zadowolona, daje delikatny kolorek bez efektu sztuczności ala transwestyta ;)

Gość czarna brew
o rany, to ja wygladam jak tranzwestyta????? :-D

Gość czarna brew
miało być transwestyta

Gość czarna brew
ale kiedy????????

hehe ;) nie pękaj :) Tak jak ktoś pisał przecieraj mleczkiem albo płynem do demakijażu i z dnia na dzień będzie lepiej.

Gość agata------
ja sobie sama robie henne, i wychodzi mi super tak jak chcem, to naprawde bardzo proste i o wiele tansze, kiedys tez chodzilam do kosmetyczki, ale niestety zawsze potem wygladalam okropnie, wlasnie jak stare babsko z domalowanymi brwiami, wiec nauczylam sie sama i teraz robie mamie i babci tez hehe henna kosztuje 2 zl:)

Gość czarna brew
dzięki...🌼 najgorzej ma mój mąż...śpi z transwestytą :-D a od dziś demakijaż przeprowadzam co kilka godzin..póki to świństwo nie zblednie:-(

Gość agata------
a jesli za ciemna to po prostu myj to i nakładaj krem nivea, na pewno szybko zejdzie

Gość czarna brew
agatko...to przyjadę do Ciebei na tą hennę następnym razem..o ile będzie następny raz:-(

Gość Henna brąz
zblednie Ci już w ciągu nastepnych dwóch dni... nie martw się... dobrze jest przecierać plynem albo mleczkiem do demakijazu albo zwykłym kremem nivea... ale musisz tez uwazac, bo w miejscach, w których mocniej przetrzesz henna zacznie Ci szybciej schodzic i brwi będa nierównego koloru... następnym razem kosmetyczka niech Ci nałoży henne na jedną brew i zaraz zmyje, a dopiero potem na druga brew i zaraz zmyje...

Gość czarna brew
od razu mi lepeij...jakoś przekoczuję te dwa dni w koszarach zaopatrzona w torbę kremu nivea. dzięki Dziewczyny!!!!! 🌼

Gość agata------
czarna brwio;) przyjedz:) jakby co zielona góra;)

Gość ja również
mam ten sam problem... jestem burunetką ii kosmetyczka zrobiła mi bardzo ciemne brwi.. wyglądam jak straszydło ! współczuje cii ja przecieram mleczkiem narazie nie widze rezultatów..

Gość gość
wziac na wilgotny płatek popiół z papierosów i potrzec chwile i zmyc po sprawie!!!!!!!!!!!!!!