Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kobitka_

WARGI SROMOWE RÓŻNEJ WIELKOŚCI - JEDNA WYSTAJE -

Polecane posty

Gość _kobitka_

Jakie macie wargi sromowe? Ja mam jedną bardziej pofalowaną, większą i wystaje "poza ramkę". Czasami mnie to denerwuje, chciałabym mieć równe i schowane. Facet myśli, że to z podnieccenia się powiększają i wychodzą na wierzch, nie powiedziałam mu, że tak mam jedną już na stałe, hmmm.

Gość _kobitka_
Widzę, że Wy wszystkie tu macie równiutkie :-(

Gość a ja widzę że nie tylko
wargi masz nierówne:o Wiesz, od czego jest WYSZUKIWARKA???????????????????????????????????????????????????? Już tysiące topików było na temat wyglądu cipek i warg sromowych. Poza tym tak samo jak z ustami- czasami bywa, że jedna jest większa, druga mni8ejsza, że jedni maja większe a inni prawie wclae. Co takiego jest w cipie, że bez przerwy robicie z tego problem?!:o Ot, zwykły kawałek farfocli... A wy się podniecacie, jakby nie wiadomo co tam było;O Bo ja mam za długa wargę, a moja jest za gruba! A mi coś wystaje...😭 Dal na luz, albo idź na erotyczne i skorzystaj z WYSZUKIWARKI!!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość hahaha dobre
:D też mam takie i żyje. Co to kogo obchodzi. Jak się mojemu nie spodoba to niech spada na drzewo.

Gość tez tak mam
ja też mam jedną wiekszą i jedna jest pofalowana jakby od srodka-ta większa a ta mniejsza na zewnątrz, nie wiem czy to normalne bo one mają jeszcze taki dziwny kolor, taki mocno czerwony,taki ciemny