Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpacz i załamka

Była dziewczyna wysłała mi smsa, że z nowym facetem jest jej cudownie w łożku.

Polecane posty

Gość mysia123
wiem jest ci teraz cięzko.ja też jestem teraz w dołku.ale najwazniejsze to znac swoja wartość i nie dac sobie wmówic właśnie takich rzeczy.musisz zignorowac tego smsa,chociaż wiem ze to zabolało.

Gość brzydki sms
ekhm - głupie rady. Ma facet nic nie pisać i koniec!!!! Dziewczynie brak klasy a on jest facet w porządku i tak też ma sie zachować. Na głupotę głupotą sie nie odpowiada. Poza tym nie rozdrapuje sie strarych ran. I KONIEC!!

Gość KO-BIETA
Nikomu nie pokazuj,zapomnij o tym, szukaj nowej miłości. Tyle.

Gość rozpacz i załamka
dobra , mówie ze decyzja juz podjeta i nie odpisze jej nic i zero konaktu. Teraz lepiej sie zastanówmy czemu ona to napisala? :(

Gość malwinka panienka
pokazać znajomym?? Pogięło Was?? Po co?? Ma sie zachować jak ona??

brzydki masz racje tak spontanicznie doradzilam zgadzam sie z tym zeby nie odpisywal przeanalizowalam i doszlam do wniosku ze brak reakcji zabolal by mnie najbardziej chociaz nigdy bym czegos takiego nie wysłała:o swoją drogą wcale nie jest jej az tak dobrze w tamtym zwiazku skoro znalazła czas zeby pomyslec o Tobie;)

Gość malwinka panienka
bo głupia jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo chciała Ci zrobić na złość bo chciała żebyś sie żle poczuł bo myśli o Tobie wciaż i chce żebyś Ty myślał o niej

Gość mysia123
chcciała zebyś właśnie tak sie poczuł jak sie poczułes.ale po co????chyba nie warto się nad tym zastanawaić.

bo na pewno nie jestes jej obojętny calkiem mozliwe ze te orgazmy sa wymyslone

Gość brzydki sms
ekhm - no teraz do rzeczy napisałaś :-)

Gość rozpacz i załamka
no ale warto czy nie warto, jaka to róznica? nic nie poradze na to, zabolało mnie to i tyle

Gość KO-BIETA
Bo jest próżna i głupia, chce żebyś nadal cierpiał, chociaz juz nie jesteście razem, bo chce zobaczyc jak bedziesz ja błagał, żeby do ciebie wróciła. Nie daj sobą manipulowac!

przynajmniej jak juz Ci przejdzie uczucie do niej i znajdziesz nową wartosciową partnerke bedziesz mial nielada kontrast bo ten sms naprawde o niej źle świadczy nie jest Ciebie warta i juz

Gość KO-BIETA
Tylko nie wmawiaj sobie, że ten sms oznacza, że ona cie nadal kocha. Takich rzeczy nie pisze sie kochanej osobie.

Gość brzydki sms
nie warto sie nad tym rozwodzić...sam napisałeś że dziwna była. Motywów jej zachowania moze być wiele...ale czy to ważne. Ty rozpoczynasz nowe życie bez niej i jej wymyślonych głupot

jak ja niecierpie jak ktos sie bawi uczuciami idiotka!

Gość mysia123
ja własnie rozstałam sie z facetem,bardzo go kocham i wiem ze nigdy bym mu czegoś takiego nie napisała.może to wszystko zalezy od dojrzałości.nie wiem.

Gość malwinka panienka
bo pusta panna z niej...całe szczęście że nie jesteście razem. Zapomnij o niej!

mysle ze jak sie kogos kocha nawet jesli nas skrzywdzil to nie chce sie mu zadac cierpienia i tyle

Gość rozpacz i załamka
tak chyba znowu macie rację :) nie warto się zastanawiac czemu. Dobra, nie było tego smsa, zaraz go skasuje i tyle. Szkoda, ze z pamieci go nie wykasuje :( ale moze jakos sie ułozy zycie jeszcze, życzcie mi tego ;)

Gość mysia123
wydajesz mi się miłym facetem.zasłgujesz na kogoś lepszego.

Gość KO-BIETA
Każdego by zabolał taki sms. I o to jej własnie chodziło, zeby cię zranić, żeby cię zabolało! Osiągnęła swój cel, ale nie daj się wciągnąć w te grę dla pustaków.

Gość malwinka panienka
życzymy!!!!!!!!!! Będzie dobrze i kiedyś sie z tego będziesz śmiać 🌼

Gość KO-BIETA
Skasuj tego smsa i ciesz się, że zaczynasz nowy etap w zyciu. Pomyśl, jak fajnie sie zakochać... :) Życzę szczęścia.

a moze odpisz jej poprostu \"no i...???\" przynajmniej bedzie mysleć ze Cie to nie obeszlo:D

Gość malwinka panienka
będzie tak myśleć jak nie odpisze i przestań mącić mu w głowie. Podjął najrozsądniejszą decyzje jaką mógł

a ona napisze no i jest mi teraz naprawde cudownie i przewspaniale bla bla bla niech nie pisze nic a juz najlepiej jakby zobaczyla cie gdzies na imprezie z nową dziewczyną heeh

Dobrze byłoby jej odpisać: GRATULACJE! WRESZCIE PRZESTALAś LEŻEć JAK KłODA DREWNA!!! Albo zwyczajne GRATULACJE i koniec.

Gość mysia123
trzymaj sie podjętej decyzji.to jest tak samo jak w kłótni,mnie zawsze najbardziej denerwowało jak mój facet był opanowany i nic nie mówił,a ja krzyczałam.jeszcze bardziej się wkurzałam.i tak samo w tym przypadku,ona liczy na to że się odezwiesz i dlatego nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!!

nie no same pomyslcie co by was bardziej zabolało jakikolwiek sms ( pamietajmy ze ona czeka na odp teraz ;) ) czy zero reakcji !? tym drugim pokaze klasę i ze jest ponad to