Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeee

Kocham sie bez zabezpieczenia....

Polecane posty

Gość eeeeeeeeee

to dobrze??

Gość eeeeeeeeee
kocham sei z facetem od 2 lat i nie uzywam nieczego ani tabletek..prezerwatywy odpadaj ajka nadalej...pewnie predzej czy poznije wpadniemy??

Gość eeeeeeeeee
jeannot-zgadzam sie potem czeka sie na ta miesiaczke..a tym bardziej ja nie mam regularnych miesiaczek takze strach jest jeszce wiekszy..:P

Gość eeeeeeeeee
kto sie pode mna podpisal...

na szczęscie moja ma regularnie, jak w zegarku, co do dnia i minuty (prawie) więc wyskakuję tylko w dni płodne a w niepłodne jedziemy do końca!

Gość lalalalalla
:P

Gość lalalalalla
do konca-wow ja bym sie nie odwazyla z moim cyklem

Gość du du du du
che che , miałam to samo po 2 latach wpadka, dzis niunius ma 7 lat a my 4 lata po rozwodzie... ale nie żałuje niczego dzieciak cudowny!!! przeznaczenie

ja mam trzech chłopaków. Na szczęście wszystkie planowane. choc pierwszy zaplanowany 2 miesiące przed slubem :-)))))

osobiście uważam to nawet nie tyle za brak odpowiedzialności lecz za zwykłą głupotę. stosunek przerywany to najbardziej zawodna na świecie metoda. połowa polaków wzięła się z takiego \"zabezpieczania\". uważam argumenty pt\"nie lubie z gumką + nie będę się truła tabletkami\" za niewystarczające by tak ryzykować....no ale coż...to jest moje zdanie a życie wasze.pozdrawiam

Gość stosunek przerywany
to żadne zabezpieczenie przed niepożądaną ciążą,jeśli ma płodne dni,do zapłodnienia może dojść,zanim się z niej wysuniesz.A to z powodu płynu,wydzielanego przez tzw.gruczoł Cowpera,który pojawia się przed wytryskiem,w tym płynie mogą znajdować się plemniki i może być ich bardzo,bardzo dużo.

Gość ja tam
sie nie zabezpieczalam przez 6 lat a w ciaze i tak zaszlam kiedy chcialam :D

no to miałaś szczescie....ale powiedzcie sami...nie męczy was to że nie możecie się kochać aż przez 8 dni w miesiacu? przeciez to taka strata czasu:P

A ja jestem juz ze swoim nrzeczonym 4 lata i kochamy sie tez bez zabezpieczenia :) w sierpniu za rok bierzemy slub i wtedy raz dwa dzidzius :) stosujemy stosunek przerywany :)

moja właśnie najbardziej lubi w płodne, ale wtedy muszę wyskakiwać :-((((((((

lepiej byłoby, zeby stosunek trwał tyle co orgazm a orgazm tyle co stosunek, hehe

jeannot zgłoś swoją propozycję do moderatorek. podobno są wszechmocne :)

problem w tym, że lubi tylko w płodne, a w pozostałe to już tylko obowiązek :-((((((

może dzidzia jej się marzy i to tylko takie ciche sygnały że niby tylko w płodne ma ochotę;)

No to weź te gume nałóż jeannot :-0 Chyba, że Ci "spadywuje" ze sprzętu :P

raczej nie chce, bo mamy już 3! a znasz taką, która w płodne dni nie ma ochoty, to chyba normalne?

guma nie spadowuje, ale mam uczulenie na lateks, a poza tym czuje dyskomfort, to jakbyś cukierka jadł w papierku :-)))))))))

Uczulenie na lateks :-D:-D:-D Facet, są kondomy dla uczulonych, nielateksowe, ale to droga imprezka jest.

Gość Wymagajaca
Moim zdaniem powinnas zaczac stosowac tabletki ja rowniez nie mialam ochoty ich brac do momentu gdy musialam zazyc postinor-duo (to tabletki dzialajace do 72 godzin na zniszczenie zalazka) :( Strasznie to przezylam i nie moglam pozniej dojsc do siebie!!! No ale teraz to loos calkowity !!! Wiem w jaki dzien tygodnia dostane okres i nawet wiem o ktorej godzinie A i sex jest o wiele przyjemniejszy bo juz nie uczestniczy w nim strach co bedzie dalej za jedna mala chwile przyjemnosci :) Mowie Ci powinnas sie zdecydowac bo jedyna odpowiedzialnosc jaka wtedy nad toba ciazy to codzienne wieczorne zazywanie tabletek :) Powodzenia

wyamgająca. postinor nie niszczy zalązka czy broń boże płodu tylko zagęszcza sluz na tyle by nie doszło do zapłodnienia(bo do 72 godzin kobieta jeszcze nie jest nawet zapłodniona!!!!) tak więc nie przejmuj się jeśli masz jakieś wyrzuty bo to nie aborcja itp...tylko predzej metoda antukoncepcji którą o zgrozo stosuje się za często i za wiele kobiet:o

Gość Wymagajaca
Dzieki Mia ale jak na antykoncepcje to to jest chyba troszke za droba zabawa :P Ale dzieki za doslowne uprzytomnienie mi powagi sprawy ... :) Teraz juz nie mam poczucia winy :)