Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananabela lilaianella

Problem z koleżanką

Polecane posty

Cześć może wy mi pomożecie i dacie jakąś rade. No wiec mam taki problem z koleżanką. Znamy się juz bardzo dlugo od pewnego czasu zuwazyłam, że ona zachowuje i ubiera sie tak jak ja , nie ma wslasnego zdania, wszystko kopiuje. Jak widzi umnie cos nowego to zaraz kupuje identyczna rzecz, albo podobna , czesze sie jak ja maluje tez. Gdzie razem nie pojdziemy to mnie nasladuje . Mam juz tego dosc , jak mam jej powiedziec ze powinna miec swoj styl swoje zdanie , ze nigdy nie bedzie mna... ech, juz raz jej zwrócilam uwage , to sie obrazila i nie odzywala kilka dni :I

Gość asfsdf
tak zwane przeze mnie xero tez mialam kiedys taka znajomą :| niedosc ze uważała mnie za gorszą to robiła wszystko co ja :| nawet styl mowienia przejeła odemnie :| niecierpie tego

No własnie, przeciez kazdy jest inny , nie rozumiem jej zachowania :(

Gość asfsdf
a no ale cóż :D ciesz sie ,ze jestes tak super,ze chce od ciebie sciagnąc styl - bynamniej tak tlumaczył mi mój chłopak;)

Nie jestem taka super taka normalna nie maluje sie mocno , ubieram tez raczej tak skromnie , nie wiem czumu ona tak mnie kopiuje

Gość asfsdf
uwierz,ze dla mnie sklepy pokroju big star , reporter też są obce:) a ja wrecz przeciwnie byłoby stać no ale cóż :D

no ja tez wlasnie nie kupuje w drogich sklepach a ja tez by bylo stac nawet na lepsza bo naprawde jest bogata

Gość jak filmie
zrób jak w filmie pewnego dnia powiedz jej że kupiłaś sobie swietną bluzkę a ona będzie koszmarna i jak kolezaneczka zakupi podobną koszmarną to wyslij ją gdzieś zeby zrobiła sobie obciach !albo znajdz jakiś tandetny sklep i powiedz jej że sie tam ubierasz