Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka kokietka

Co o tym sadzic

Polecane posty

Gość anetka kokietka

Wczoraj bylam na randce z moim chlopakiem, spotykamy sie juz od miesiaca wiec ustalilismy ze to bedzie nasz pierwszy seks jako ze nie mamy jak tego zrobic w domu (on mieszka z bratem w pokoju ja z mlodsza o 10 siostra). Moj chlopak powiedzial wiec ze zaprasza mnie na romantyczna kolacje a potem spedzimy noc w hotelu, wiec zgodzilam sie bo to nie jest zbytnie obciazenie dla naszych kieszeni, nawet zapowiedzialam ze ja place za kolacje, ale on powiedzial ze nie mam mowy ze on wszystko stawia w koncu jestem jego kobieta. No wiec wczoraj pojechalismy na ta kolacje, o rany co za porazka ja nie chcialam jesc w bog wie jakim miejscu ale hamburgery z frytkami w smaczusiu to chyba przegiecie, najgorsze jednak bylo potem... pojechalismy do takiej speluny ze brzydzilam sie tam siedziec a co dopiero uprawiac seks, lazienka byla jedna na 10 pokoi, ja poszlam umyc sie pierwsza zalapalam sie na wolny prysznic, potem on ale prysznic w meskiej byl nieczynny wiec umyl sie tylko w umywalce, mozecie to sobie wyobrazic, w umywalce... ja wiec zaczelam udawac ze mam mdlosci po tym hamburgerze i boli mnie brzuch i chce jechac do domu. Teraz tak siedze i mysle sobie czy z nim czasami nie zerwac...

Gość hahahahahahahahahahahahahahaha

Gość a nie mogliscie zmienic
hotelu?

Ja bym sie wkurzyla,ale moze on nie wiedzial jak ten hotel wyglada w srodku,co? Chociaz ta kolacja...

Gość anetka kokietka
Sluchaj po tym wszystkim to jak najszybciej chcialam wracac do domu, a jak bysmy zmienili a on by powiedzial ze przeciez sie juz umyl...wolalam nie ryzykowac...

Gość ale zawsze
mozna obejrzec najpierw pokoj a nie tak w ciemno brac

Gość anetka kokietka
No nie wiem juz ze zewnatrz bylo widac ze cos jest nie tak, to bylo bardziej jak schronisko turystyczne a nie hotel...

Gość anetka kokietka
Napewno mozna ale on mowil ze ma tu juz zarezerwowane... nie pytal mnie czy chce tam spedzic noc

Gość moglas od razu
mu powiedziec,ze nie podoba ci sie to miejsce

Gość wspolczuje takiego
goscia

Gość anetka kokietka
A jak ty bys pierwszy raz z dziewczyna mial isc do lozka nie wolal bys byc swierzutki?

Gość a tak z ciekawosci
to ile ten pokoik kosztowal?

Gość namiętna30
A ja bym korzystała z każdej okazji, żeby to zrobić z moim facetem, którego kocham. Może go nie stać na coś droższego? Czy tylko kasa się liczy? Pamiętam, że z moim facetem robiliśmy to gdzie się udało - np. w samochodzie, na działce w ukryciu itp.

Gość moze jednak
za wczesnie na seks co? po co sie tak spieszyc, moze faktycznie on chce tylko seksu? czy w ogole musieliscie sie tam myc? nie mozna bylo wziasc prysznica w domu? ile macie lat?

bylo trzeba odrazu powiedziec ze ci to miejsce nie pasuje ja rozumiem ze mozna nie miec kasy, ale zeby wybierac najobskurniejszy hotel? ciekawe jak pozniej zalatwialby sprawe seksu skoro nie macie lokum

Gość namiętna30
ok zapomniałam, że to był wasz 1 raz więc faktycznie powinno to być coś specjalnego i przyjemnego :-)

Gość WIEM NAJLEPIEJ autopsja
znam sie troszke na tym i nie mam zamaru nikogo ocenia krytykowac ani radzi tlyko powiem jedno to jaki jest facet w srodku (gdy go jeszcze nie znasz dokaldnie ) można łatwo rozpoznac wlasnie w takich sytuacjach z zycia codzinnego wasza była szczegolna jak widac nie udalo mu sie ciebie zadowlic krótko mowic nie spisał sie on pewnie naparwde pomysał ze cie boli brzuch nie widizal w tym nic dziwnego ze masz odbyc swój pierwszy raz w takim obrzydliwym miejscu jemu bylo to wszytko jedno byle taniej i taki tez jest i jesli znim bedziesz nadal to to odkryjesz ze w zyciu dla niego liczy sie ty bo bylo mu (nie tobie lub komus innemu zawsze najpierwt bedzi mysla o sobie )dobrze i w partktyce pieknie to widac jak najtanszym kosztem byle sie zadowolic nie pomysla jak ty bys sie pocuzla w takiej sytuacji . krótko mówic jesli chesz sie nadal spotykac z egoista to powiem ci ze choc teraz cie podziwniam za to ze sie nie zdnerwoałs ta sytuacja i umialas z niej wyjsc z twarza kiedy moze ci zabraknac tych nerwów i wczesniej czy puzniej dojedzie do tego ze sie znim rostaniesz pomysl jescze nad tym wsyztkim i zrób co uwazasz za stosowne pozdrowienia sara

Gość hiua
Romantykiem to ona napewno nie jest.

Gość ojojooo
ale jazda:D:D:D:D:D:D

Gość jezeli to nie prowokacja
to brechtam z calych sil :-)

Gość ale sie usmialam
poprawilo mi to humor, nie ma jak zdrowy smiech:)))) rzuć go!

Wiem najlepiej ==> popieram, nic dodać, nic ująć. Może nie chodzi o egoizm, lecz o ... bardzo niskie wymagania estetyczne tego gościa, ale to niczego nie zmienia. anetka ==> Twoje kryteria dotyczące kultury i standardu życia nie pozwolą Ci czuć się z nim dobrze, grozi wam o to ciągła wojna, której raczej nie wygrasz.