Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marikka

Brak brwi! Pomóżcie PLISSS

Polecane posty

Witam wszystkich..od niedawna zauważyłam ze strasznie wypadaja mi brwi co gorsze nie odrastaja:(:( czy ktos spotkal sie juz z takim PROBLEMEM?? bede wdzieczna za kazde odpowiedzi..moze ktos wie o jakims zelu lub kremie czy tabletkach ktore by pomogly..dziekuje licze na was!!!!!! Marika

Gość olej rycynowy

Gość aboabo
strasznie tzn ile procent? to może być np łojotokowe zapalenie skóry

Gość LiLy23
u mnie tak samo wypadały przy hormonach diane 35 :/ już je odstawiłam :/ może to przez hormony własnie?

Gość LiLy23
aa i dermatolog mi powiedziała że raz na jakiś czas brwi się odnawiają czy wypadają jakoś tak :/ i że nie mam czym się martwić a mi zaczeły tak wypadać właśnie odkąd diane brałam! Nie biore jej od miesiąca ...

Gość LiLLy23
zastanawiałam się dziś jeszcze nad tymi brwiami! I przypomniał mi się taki szczegół używam peelingu antybakteryjnego ma w sobie alkohol i trafia na brwi.Pamiętam że przesuszyła mi się skóra na brwiach i zaczeła się łuszczyć tam pod brwiami.Od tego alkoholu w peelingu, a pozniej było to wypadanie. Więc przesuszona skóra mogła osłabić cebulki na brwiach..Mam nadzieje że troche pomogłam, kupie sobie olejek rycynowy może coś da :P

Gość Mariko przy chorobach tarczycy
wypadaja brwi

Gość dfg
olej ek rycynowy, tak ale trzeba go wcierac przez ok. miesiąc, tak radziła mi kosmetyczka