Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonnn

dziwne uczucie, po orgazmie...

Polecane posty

Gość iwonnn

Zauważyłam ostatnio że po tym jak dochodze- świszcze mi w uszach, szumi wręcz... To tak jak przychodzisz po imprezie, jesteś w cichym pomieszczeniu i bzyczy ci w uszach od głośnej muzyki... To uczucie przechodzi po jakis 3 minutach.. Macie tak samo? Czy to normalne? Hmmmm.. Może po orgazmie krew krąży szybciej i to od tego... Bardzo proszę o poważne odpowiedzi :-)

Gość gfrter
ach te dziewice ..Uwielbiam was..

Gość ooo taaak
nie jestem dziewicą ;-)

Gość gfrter
trudno sie mówi i żyje sie dalej

ten halas to od tego slynnego trzesienia ziemi .. ziemia ci sie rusza poprostu :p

Gość KIRIKILI
Pewnie dochodzisz do pralki albo zmywarki ,wtedy slyszysz swiszczenie -to normalne jak to ,gdy odchodzisz stamtad-swiszczenie ustaje.

heh ciesz się ja zawsze po orgaźmie płaczę jak bóbr i nie mogę się opanować :O już to szumienie lepsze chyba :)

Gość iwonnn
KIRIKILI - hahaha, dobre :-D nie nie, na prawdę to mam :-) nie wiem.... teoria- naprawdę ryczysz? :-) hehe, co na to twój partner? :-D

rycze na prawdę :O mój facet na początku był przerażony po każdym seksie i 100 razy pytał czy mnie bolało :) po 5 latach juz się przyzwyczaił :D a najlepiej było jak pojechaliśmy ze znajomymi w góry i z braku miejsc spaliśmy w czwórkę w jednym pokoju i wiesz ja nawet przy nich się opanować nie mogłam :P a najgorsze jest to, że nie wiem dlaczego płaczę i czasami to jest taki szloch strasznie głośny :D

Gość iwonnn
ojaaaa :-D ale co.. wzruszasz sie czy jak? :-) takie uczucie nagłej miłości? czy płacz szczęścia że sie udało? :-D :-D :-D hihi o kurcze %-)

na pewno nie ze szczęścia, że się udało bo udaje mi się za każdym razem :D najpewniej to chyba ten przypływ miłości będzie :D ale wiesz wolę takie dziwne akcje po orgaźmie niż bym miała takowego nie miec wcale :D także nie przejmuj się tymi szumami - wynika to najprawdopoobniej z tego, że podnosi się ciśnienie krwi i tyle :D

Gość iwonnn
dziękuję za odp teoria :-) ja też tak myślę, że te szumy to przez to że krew łubuduuu, szybciej krąży i w ogóle; przestraszyłam się jednak, wiadomo ciekawa byłam tylko czy ktoś też tak ma No tak, ja czasem jak się kocham z moim kochaniem- też mi się chce płakać... Że go mam, że jest z nim tak cudownie, itp... heh :-)

heh :) weź nie mów bo aktualnie mój się treninguje i ma mnie w dupie :( :D ehh ci faceci :P pozdrawiam :D

Gość ty płaczesz po seksie
a pozdro600 puszcza baki juzbym ciebie wolał miec podczas seksu nawet z woim płaczem :)

Gość wiecie co
mnie też się zdarza płakac i powiedziałam facetowi, że to normalna reakcja, ale w głębi ducha wiem że tak naprawdę to płaczę tylko jak coś nie wyszło, albo mnie czymś zupełnie nieświadomie zranił, albo wogóle mam parszywy nastrój i wszystko jest do kitu albo coś, a w takich 'napiętych' chwilach cholernie przereagowywuję;) A z tym szumieniem jest coś na rzeczy, przy bardzo mocnym orgaźmie przestaje się słyszec coś na parę sekund, a przynajmniej słuch znacznie się pogarsza. Dziwne trochę, ale sprawdzone;)

Gość iwonnn
Poważnie?? :-) łooo troche tak głupio ryczeć podczas sexu %-)

Gość przyszla lekareczka xxxxxx
szumi Ci w uszach ze wzgledu na podwyzszone cisnienie, a dokladniej nagly skok cisniena a co do placzu, to mi tez zdaza sie olakac po sexie ale tylko wtedy kiedy jest tzn kiedy bylo mi zaje.........cie i to raczej nie wiaze sie z porzyplywem wielkiej milosci ale raczej to taki sposob odreagowania-tzn daje sie wtedy upust nagromadzonym emocjom

Gość iwonnn
Juz wiem wyjasnilo sie, to dlatego ze moj miecio zawsze spuszcza mi sie do ucha i szumi poki to nie wplynie...

Gość daizy1
...muszę go trzaskać po buzi żeby się ocknął, bo boję się że całkiem zejdzie, na dodatek na mnie