marikaSaluut 0 Napisano Sierpień 11, 2006 mam takie pytanie do wszystkich którzy cos wiedzą na ten temat. Od dwóch dni biorę pierwszy raz tabletki antykoncepcyjne(dzisiaj wzięłam drugą) i mam drugi dzień okres. czy mogę się kochać bez prezerwatywy? czy to nie będzie za duże ryzyko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uprawiaj bez obaw Napisano Sierpień 11, 2006 najwyżej zajdziesz w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marikaSaluut 0 Napisano Sierpień 11, 2006 nie chodziło mi o taka odpowiedź :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Sierpień 11, 2006 a jakie bierzesz tabletki? a co do Twoejgo pytania to nie dosyć że możesz bo jestes zabezpieczona od pierwszej tabl to jeszcze masz okres. nie wpadniesz na bank:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marikaSaluut 0 Napisano Sierpień 11, 2006 ja biorę Novynette. dzięki za normalną odpowiedź :) nie byłam pewna tylko czy juz po tych dwóch tabletkach będę dobrze zabezpieczona i czy moge być spokojna. ale poczytałam teraz troche i się okazuję że mam dni niepłodne to chyba nie ma się martwić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Sierpień 11, 2006 no to witam w klubie bo też biorę novynette i kochałam się zaraz na początku brania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marikaSaluut 0 Napisano Sierpień 11, 2006 oo to super :) a długo juz je bierzesz? jesteś z nich zadowolona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Sierpień 11, 2006 no prawie rok niedługo mi stuknie:) to moje pierwsze i jedyne tabletki....jestem bardzo zadowolona bo zanim zaczęłam brać panikowałam jak głupia że z moim szcęsciem załapię wszystkie skutki uboczne i będę otyła, pryszczata i z nudnościami ale okzało się że nie działo się nic z tych rzeczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach