Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzesi

najgorsze co można zrobić na początku związku

Polecane posty

Gość dzesi

to dac znac facetowi że ci na nim zalezy....prawda Panie i Panowie?

Gość maggggdalennna
Dlaczego tak sądzisz.Własnie o to chodzi aby umiejetnie pokazac ze sie jest zainteresowaną

Gość dzesi
i wtedy on wie na czym stoi i przestaje się starać :)

Gość maggggdalennna
Zrozum ze trzeba mu uświadomic ze jestes nim zainteresowana i troszkę sie oddalic.Zodobywanie milosci polega na tym ze kazdy powinien cos z sieboie dac raz jeden robi krok i czeka co bedzie dalej raz drugi

Gość maggggdalennna
zadałas pytanie to Ci odpowiadam i staram sie w kazdym badz razie wyrazic swoje opinie

Gość dzesi
wiem wiem ja tylko mówię że sie nie zgadzam:)

Gość maggggdalennna
niestety nie mozna wyswietlic strony ale udało mi sie wejsc jestes sliczna i fajnie opalona zazdroszcze Ci

Gość maggggdalennna
a jak facet zaprasza kobiete na kolacje to o czym to świadczy?Ze jest nia zainteresowany wiec kobieta tez powinna zrobic jakis krok zeby pokazac ze jest zainteresowana znajomoscia z danym chłopakiem

Gość dzesi
bo tam trzeba wykasowac końcówkę -zawsze się tak dzieje:/ ( br20) opalona jak opalona wiesz oświetlenie robi swoje hahaha ale dzięki i nawzajem

Gość maggggdalennna
Nie mam tutaj na mysli zadnego narzucania sie tylko drobne sygnały ze ktos ci sie podoba kogos polubiłas

Gość dzesi
to jest fakt ale faceci lubia polowac, być ciągle w niepewności itd ( wyedukowałam się na"mężczyźni kochaja zołzy" haha i wiele mi się zgodziło czyt"olśniło" mnie) i teraz już nie napisze pierwsza smsa, no może raz na tydzień :D

Gość Noah..
Co mozna zrobić najgorszego ? to proste ! srawić by gorące uczucie wyparte zostało przez niczym nieuzasadnioną zazdrość :(

Gość dzesi
to jest prawda - a wiesz że to dziwne przynajmniej dla mnie bo ja to mam tak że jak już kogoś poznam i mi się spodoba to chce ciągle i bez przerwy i ze 100% pewnościa że on tez chce , no ale ja to ja:/

Gość hmmm............
a ja mysle ze puscic bąka

Gość dzesi
Noah...- tu się zgodze w 90% odrobina zazdrości jest nawet fajna ale jak juz przeradza się wręcz w obsesję to można się wykończyć:/

Gość maggggdalennna
Owszem lubia polowac ale włąsnie na tym polega uwodzenie na przyciaganiu i odpychaniu

Gość mnie podobają się te
nauczcie się wklejać

Gość dzesi
to jest prawda -e tam- jest normalne każdy człowiek jest inny :) moim skromnym zdaniem to świadczy o Twoim wysokim poczuciu własnej wartości bo nie musisz ciągle mieć dowodów że on kocha wielbi itd :D masz potrzebę zmian buziak

Gość dzesi
maggggdalennna - czyli taka "gra" tak ?

Gość Noah..
dzesi>>>jest fajna to fakt bo jest nieodłącznym elementem układanki -Miłości ale odrobina wiecej to już choroba która niczym rak zabje kazdą miłość.............................

Gość dzesi
mnie podobają się te- jak to zrobiłaś/łeś ??? :D

Gość maggggdalennna
ja miałam przypadek ze poznałam faceta który potrafił uwodzic raz mi sie to zdarzyło minęły juz 2 lata od rozstania a ja nie moge zapomniec o nim i kazdego do niego porównuje przez rok czułam sie jak w bajce

Gość dzesi
to jest prawda - zmian tzn żeby coś się działo, żeby nie było stagnacji :) Noah- dokładnie

Gość dzesi
maggggdalennna -komplementy kwiaty itd?? :) to fakt, kazdy lubi komplementy- faceci też :) ja mówię raczej o zbyt szczerych i za szybkich wyznaniach, dzwonieniu smsach itd to jest prawda - dzięki :-)*

Gość dzesi
to jest prawda- ale ilez można zgrywać niedostępną:( ja bym chciała już i żeby cacy było i napewno itd:(

Gość maggggdalennna
Na ogół jest tak ze po paru miesiącach juz powoli sie wkrada nuda czasem szybciej i dopiero jak nie widzimy tej osoby to tesknimy.Mój był potrafił zrobic taki klimat ze nigdy sie nie nudziło i w dodatku juz na spotkaniuz nim i widzac go czuło sie juz niedosyt jego nie mówic juz o tym jak go nie widziałąm

Gość dzesi
to jest prawda - czytałas co napisała maggggdalennna ? o facecie który "potrafił uwodzic " taki moim zdaniem byłby dla Ciebie najlepszy:) bo takiego nigdy nie będziesz pewna:)