xena-85 0 Napisano Sierpień 11, 2006 czy ktoś słyszał o tym żeby tabletki \"po\" nie zadziałały i jednak była ciąża???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Sierpień 11, 2006 niestety zdarza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xena-85 0 Napisano Sierpień 11, 2006 ale slyszalas o takich konkretnych przypadkach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Sierpień 11, 2006 http://www.antyforum.pl/viewtopic.php?t=1071 sama się nie spotkałam....ale pewnie zaraz dostaniesz kilak postów pt \"znajoma znajomej wpadła....":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyyyy Napisano Sierpień 11, 2006 wejdz na topic POSTINOR tam sa wypowiedzi dziewczyn u ktorych tabletka zadziałała jak i yakch które są już ammausiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olinek77 Napisano Luty 16, 2009 w moim przypadku tabletka po a konkretnie to zastosowanie metody yuzpe okazała się nieskuteczna.. jestem w 5 tygodniu ciąży.. i szkoda że nie wzięłam pod uwagę kilkuprocentowego ryzyka nieskuteczności metody. teraz bardzo się martwię o zdrowie dzidziusia czy ta końska dawka hormonów nie zaszkodzi.. mój lekarz powiedział że wszystkie przypadki ciąż po tabletce jakie prowadził skończyły się bezproblemowo.. ale mnie to nie pociesza.. i do końca ciąży będę się zadręczać tym faktem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda kobieta 0 Napisano Luty 16, 2009 postinor zastosowany po 48h ma juz tylko 58% skutecznosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gówniara_23 0 Napisano Luty 16, 2009 Daje jak największa skutecznośc - trza wziąć jak najszybciej. Brałam 2 razy - na szczęscie mi sie udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach