Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee

kurde gdzie ten orgazm???

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee

kocham mojego faceta i jest mibaaaaardzo dorze z nim w łózku. Stosujemy rózne pozycje i wogóle nie ammy zachamowań pod tym względem. Lubimy sex oralny. Ale ja nie mam orgazmów!!! Zwykle on jest tak napalony ze konczy po 3 minutach a ja potem płacze i on sie na mnie wkurza ze zwqsze rycze po sexie. czy wy zwsze macie orgazmy??? ja nie iwem juz co robic...26 sie pobieramy jest nam cudownie, temperamenty te same ale...

Gość agusia-81
Mialam to samo - ale po jakims czasie doszlam do wniosku, ze nie mogle skupiac sie tylko na mysleniu o tym, zeby "ten orgazm" w koncu osiagnac i po prostu zaczelam bardziej przezywac sam seks, bez myslenia "czy orgazm przyjdzie, czy nie". No i byl.....Raz, drugi, i potem juz prawie zawsze... Tylko sie rozluznij, nie mysl o orgazmie, sprobujcie kochac sie dluzej.....Bedzie cudownie. Powodzenia. P.S. Gratuluje decyzji o zamazpojsciu, no i zapewniam, ze ten brak orgazmow to w zadnym wypadku nie czynnik, ktory mialby Ci nasuwac jakiekolwiek watpliwosci...

Gość eeeeeeeeeeee
dzieki za mile słowa :-) pocieszyłaś mnie. tylko widzisz ja uwielbiam długi sex a on bardzo szybko konczy. Jak we wmnie wejdzie to dosłownie z 10 ruchów i juz po wszystkim. Drugi raz juz mu sie nie chce bo jest zmeczony. !!! A nawet jesli go przekonam do drugiego razu to to samo 2 min i po sprawie.Co zrobić zeby nie miał tak szybko????A poza tym jak robi mi minetkę to oczywiście to długo trwa ale on mnie rozprasza bo co chilę wdycha drapie sie po nosie, wyciera sobie usta to jest wkurzające. Jak ja mam sie tutaj rozluźnić???

Gość eeeeeeeeeeee
czy juz nikt nie napisze???

Gość aaaaaaaaaaa
jak tak ciagle podczas minetki drapie sie po nosie, wyciera sobie usta, to moze to znak alergii - np. na kobiecy sluz? Moze do alergologa? A pozniej nie miewa przypadkiem atakow kichania? Tak z pare razy pod rzad?

Gość agusia-81
mialam dokladnie tak samo - moj partner byl za szybki, ja nawet dobrze sie nie rozgrzalam...;-) Ale i na to jest sposob - dlugasne i rozpalajace pieszczoty przed...Skoro, jak piszesz, za drugim razem tez jest u niego tak raz dwa, to chyba radą na to byloby zeby go zmeczyc, tak aby juz kolejnym razem tak szybko w jego przypadku nie poszlo :-)

Gość eeeeeeeeeeee
hahahahahhahah nie nie kicha i nie ma alergii ale mówi że go włoski smyrają....a jak ja go amm zmęczyc co?????

Gość eeeeeeeeeeee
mam mu kazać biegac 20 razy dookoła przedpokoju czy jak :-))))

Gość terefere12
niech sobie zwali konia raz a moze i po 20 minutach drugi raz, a potem niech sie bierze dopiero za normalny stosunek, powinno to potrwac wtedy sporo dłuzej, fakt ze juz pewnie mało czym trysnie ale to nie ma znaczenia.. chodzi przeciez o troche dłuzszy stosunek, mozesz zresztą sama zaspokoic go reka i ustami , jak nie raz to dwa......musi pomóc, do dzieła !!!!!!!!! a mowiłem to ja FACET

Gość bzykacie się 3 minuty
a ty piszesz że jest Ci baaaaaaaardzo dobrze z nim w łóżku?:o chyba ocipiałaś...poza tym weź se ogol cipe to od razu łatwiej o orgaz nie wiedziałąś? co za niedouczone.....

Gość eeeeeeeeeeee
do bzykacie sie 3 minuty: słuchaj niedoukiem nie jestem bo mam skonczone studia wyższe więc mnie nie obrazaj, cipeczkę mam wygolona cała tylko wąziutki paseczek został...nast. razem zastanów sie co piszesz amatorze spod koziej wólki do terefere12: dzięki za rade zawsze lubie jak radzi facet w takich sprawach :-) do gówniarz z niego i tyle: jesli 40 letniego faceta uznajesz za gówniarza to kim jest człowiek mający 15 lat???? ja mam 23 więc jestem dla niego bardzo pociągająca i o to w tym wszystkim chodzi! do wszystkich: wiecie co ostatni raz weszłam na kafeterię. miałam nadzieje na spokojna rozmowę a nie obraxliwe (niektóre!) teksty. dziękuje z awypowiedzi tych którzy potraktowali mój temat poważnie. mam nadzieje że tzn wyśmiewacze bedą mieli poważne problemy i spotkają ludzi od których dostana w dupę i którzy ich dobiją a nie pomogą...tego im właśnie życzę z całego serca!do widzenia!

Gość i się...
łobraziła

Gość droga eeeeeeeeeee
ja tez doswiadczylam chamstwa, baraku kultury i obrażajacych wypowiedzi na kafeterii i szczegolnie wtedy, kiedy na prawde chcialam konkretnej odpowiedzi na zadane pytania. tez sie zawiodlam na niektorych odwiedzajacych te forum. a co do twojego problemu, to moze pocieszy cie, to ,ze ja kocham sie z chlopakiem dlugo, a i tak nie moge dojsc. pociaga mnie, kocham go najmocniej na swiecie, ale nic z orgazmu. ja tylko sama moge sie doprowadzic. moze kochacie sie zbyt rzadko??? bo my kochamy sie czesto, ale jak czasami nie kochamy sie tydzien, to moj chlopak szybko dochdzi. ja tez desperacko chce miec orgazm. tylko czasami jak mam ogromna ochote, bysmy sie kochali, to czuje, ze jestem blisko, ale nie wystarczajaco, by odleciec z rozkoszy, jest mi wtedy po prostu bardzo dobrze. a najbardziej podniecam sie gdy od tylu moj chlopak lezy na mnie i trzyma moja cipke podczas stosunku.