Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler ze wsi

Dwa tygodnie już mieszka u mnie przepiękna koreanka z Koreii Płn

Polecane posty

Gość kawaler ze wsi

Chciałbym bardzo podziękować przedstawicielom naszego Rządu IV RP oraz szefowi Protokołu Dyplomatycznego w naszym kraju i dziękuję Panu Ambasadorowi Korei Północnej za dyplomatyczne zrozumienie potrzeb każdego kawalera żyjącego w IV RP . Panie Ambasadorze Korei Północnej , bardzo dziękuję za starania i dzięki Panu mam ogromną przyjemność poznawać przepiękną kobietę korańskiej narodowości i mam nadzieję , że zechce zostać moją partnerką . Wiem, że to jest eksperyment i te kobiety zostały wybrane pod względem urody ale jestem przekonany, że wszystkie kobiety zostaną wybrane przez polskich kawalerów i zechcą pozostać na polskiej wsi . Moja koreańska przyjaciółka uczy się języka polskiego bardzo szybko i już mnie powiedziała, że 'polski wieś i krowa' ona jest zachwycona i z zawodu jest pielęgniarką dyplomowaną , cudowną jest kobietą . Do tej pory do Polski przybyło ok. 100 kobiet koreańskich i jestem szczęściarzem, że poznałem jedną z tych kobiet , my wolni i nie zależni kawalerowie ze wsi i przysiółków czekamy na koreańskie kobiety i chcemy się żenić i chcemy mieć rodziny . Zapewniam, że każdy facet chce mieć żonę i rodzinę . Panie Ambasadorze Korei Północnej, bardzo proszę i apeluję do Pańskiego sumienia, proszę przysłać do Polski kolejne 1000 kobiet z Korei i jeżeli zechcą wyjść za mąż za polskich kawalerów i pozostać na wsi to będą szczęśliwymi kobietami. Z wyrazami szacunku . kawaler ze wsi .

co za kretyn!! hahahaaa!!! koreanki???? ło panie!! fuuuuuj! nie chcemy tu dzumy cholery tradu i innych takich !! a feeeeee!!! moje kondolencje

Gość tajne/poufne
Musisz sobie zdać sprawę kawalirze, że najprawdopodobniej w/w Koreanka jest agentką koreańskiego wywiadu...