Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dołaaaaa

WSZYSTKO MNIE DOŁUJE!! POGODA! I TO ZE JUZ ZA TRZY TRYGODNIE KOŃCZĄ SIĘ WAKACJE!

Polecane posty

Gość mam dołaaaaa

NIE WYTRZYMAM.. szkoła, lekcje, wczesne wstawanioe.. BOZE! jak tylko o tym pomysle to cos mi sie robi.. teraz sa wakacje i lato a pogoda jest do dupy! ludziom sie podoba bo MA SIE CZYM ODDYCHAC! no kurde posluchajcie sami siebie! gdzie nasze kochane upały???

Gość Pilna uczennica
Ja się cieszę, że nie ma już upałów. W nocy otwierałam wszystkie okna, nie mogłam spać, tak było duszno. Rano budziłam się o 7, bo słońce już zaczynało grzać. Poparzyłam się na słońcu, opalanie nie wchodziło w grę. Przez całe wakacje woda była brudna i zakażona bakterią, przez co nie można było się kąpać. 15 razy dziennie brałam prysznic, potem chodziłam owinięta w ręcznik. Nie mogłam normalnie funkcjonować, chodzić po sklepach, bo duszno. Wolę jak leje. A jeśli chodzi o szkołę cieszę się, że jeszcze tylko 3 tygodnie i do niej wrócę. W domu myślałam, że wykorkuję z nudów.

Gość mam dołaaaaa
JEJKU SZKODA SŁOW.. NAPRAWDE PRZECIEZ JEST LATO, NIEPRWADA? wolisz jak pogoda jest podobna do jesieni? nie lubisz slonca? jejku juz nie przesadzaj! 15 razy bralas prysznic.. a siedz i calu dzien w wwanie ale lato polega na tym, ze jest cieplo.. swieci slonce.. i poprostu chche sie zyc! aa i jeszcze ejdno, MOZNA BYLO SIĘ KĄPAĆ! bo ja prawie codziennie jezdzilam nad wode.. i ludzi bylo.. ehhh... warto powspominac:)

Gość Pilna uczennica
U mnie był zakaz kąpieli, we wszystkich pobliskich kąpieliskach. Nawet gdyby nie było zakazu, nikt nie odważyłby się wejść do tej zielonej farby. Gdyby woda była czysta, nie narzekałabym gdyby jeszcze przez 2 tygodnie grzało, ale tak to mi wszystko jedno. Jedni wolą upały, drudzy deszcz. Wszystkim się nie da dogodzić:P

Gość mam dołaaaaa
wlasciwie tto tak.. ale ja nierozumiem naprawde tych ludzi którzy w lecie wolą deszcz zamiast ładnej pogody... ;/ :/

Gość ładna pogoda jak dla mnie jest
wtedy gdy temperatura wynosi ok 17 stopni i świeci słońce. Jeśli jest powyżej 17 stopni, to wcale nie jest to ładna pogoda i zdecydowanie wolę wtedy jak pada deszcz! Powyżej 17 stopni C to zbyt gorąco jak dla mnie!

Gość do mam dola
juz szykuj książki : język polski historia matematyka chemia fizyka biologia geografia wiedza o spoleczenstwie język angielski Ech, jak fajnie mieć 28 lat, studia już dawno ukończone, życie jest piękne , ale dopiero po 24 roku życia. Musisz sie jeszcze pouczyc , każdy z nas to przechodzil. Szkola podstawowa i średnia to najgorszy okres w moim źyciu. Przyjemniej zaczęlo się robić dopiero na studiach, a teraz to już w ogóle MIODZIO :D A jesień uwielbiam i taką pogodę również :)

Gość mam dołaaaaa
ee.. chyba zartujesz? jak jest 17 stopni to nawet w kurtkach niektorzy chodza.. LUDZIE... ja tak bardzo chcialabym zeby jeszcze cociaz jeden tydzien byl prawdziwym latem! słoonce od switu,. 35 STOPNI.. moze troszke popadac.. ale tak dla smaku. hehe.. jejku.. marzenie.. wtedy to dopiero szkoda byloby dnia..

Gość ładna pogoda jak dla mnie jest
Mnie dziwią tacy ludzie, co przy 17 stopniach chodzą w kurtkach, no ale cóż - każdy chodzi jak lubi :-)

Gość mam dołaaaaa
dobra ja ide na dwor.. dziwni jestescie i juz.. pozdrowionka dla kochanego lata sloneczka i pogody:)

Gość mam dołaaaaa
dobra ja ide na dwor.. dziwni jestescie i juz.. pozdrowionka dla kochanego lata sloneczka i pogody:)

Gość helgen
Hej ludzie bylo goraco wszyscy narzekali,pada deszcz znowu narzekaja,czy polacy juz nie umieja sie cieszyc niczym? Nie sadzicie ze powinnismy sie cieszyc ze i tak mamy fajnie deszcz potrzebny dla rolnikow i dla plonow przecierz jesli bedzie susza zbankrutujemy na zakupie samych owocow i warzyw czy ktros o tym mysli? nie najwazniejsze zeby mi teraz bylo fajnie!EgoisciSlonca troche bylo bez przesady wystarczy.A co maja powiedziec ludzie w krajach gdzie albo ciagla susza albo tornada ulewy powodzie? Nauczcie sie cieszyc tym co jest bo zawsze moze byc naprawde gorzej

Gość helgen
Hej ludzie bylo goraco wszyscy narzekali,pada deszcz znowu narzekaja,czy polacy juz nie umieja sie cieszyc niczym? Nie sadzicie ze powinnismy sie cieszyc ze i tak mamy fajnie deszcz potrzebny dla rolnikow i dla plonow przecierz jesli bedzie susza zbankrutujemy na zakupie samych owocow i warzyw czy ktros o tym mysli? nie najwazniejsze zeby mi teraz bylo fajnie!EgoisciSlonca troche bylo bez przesady wystarczy.A co maja powiedziec ludzie w krajach gdzie albo ciagla susza albo tornada ulewy powodzie? Nauczcie sie cieszyc tym co jest bo zawsze moze byc naprawde gorzej

Gość AJaWole
Mi wszystko jedno, w tym roku zlapalo mnie uczulenie na slonce wiec o opalaniu nie bylo mowy, woda w morzu brudna, czlowiek ma obawy w/z z wejsciem do wody, zeby jakiegos syfu nie zlapac :P Mogloby byc cieplej ;) Ja z tych ktorzy nosza kurtki przy 17 * C ;-)

Gość wam to zawsze jest niedobrze
a to upaly a jak nie upaly to deszcze a jak nie deszcze to malo slonca a potem przyda mrozy a jak bedzie odwilz.......... strach sie bac :D:D:D

\"teraz sa wakacje i lato a pogoda jest do d**y! Ludziom sie podoba bo MA SIE CZYM ODDYCHAC! no kurde posluchajcie sami siebie! gdzie nasze kochane upały???\" Wakacje będą wkrótce-a upały u ruskich:P.A teraz bedą marudzić z powodu burz,huraganów oraz potopów:P.