Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pseudo

DO DZIEWCZYNY POMARAŃCZOWY PODSZYWACZ

Polecane posty

jak Ci tam idzie z tym tłumaczeniem?? napisz czy juz wogole cuś zaczelas bo jutro ostatni dzien... a sie pytalas czy do czwartku mozesz mi prszyslac i nie wiem czy mam dalej żebrać o to tłumaczenie...

Gość z weź ty sie za robote
a nie żebraj chcesz tłumaczenia, to idź do tłumacza, zleć tłumaczenie, ustal termin, odbierz dzieło i zapłać , a nie wojakuj za robotę za darmo lub pewnie pół darmo !!!!

wez trzym pysk...albo klawiature, jak dziewczyna mi obiecała to chyba mam prawo sie dopytywac??? wogole...nie twoja sprawa wiec wiesz...nie dyktuj mi

tak na marignesie to ty chyba czytac nie umiesz... bo pisze jak byk do \"pomaranczowego podszywacza\" głąbie...

nie bądź niegrzeczny koleś, jak tak pertraktujesz z ludźmi , to sie nie dziwię, że cie olewają . Kij ci w oko :P

koleś?? pewnie nie odrózniłbyś kolesia od kolesiany nawet jakby ci staneli przed tobą nago. i normalnych ludzi to ja traktuje jak ludzi... wiec czemu ciebie mam traktowac jak człowieka?? i kto powiedzial ze mnie ludzie olewają?? oprocz takiego kogos jak ty.. no sory..nie porównuj MNIE do ciebie...

sie dziwisz... jak ktos wtyka nochal w nie swoje sprawy... a jak Ty bys sie czula?? prostackie to zachowanie tejże osoby.. nie wazne. Pomaranczowy podszywacz jakby co to prosze Cie napisz do mnie nawet jak nie przetłumaczyłas!! bo ja musze wiedziec

Gość przeciwienstwo
kolesia:o baranie:o

Gość przeciwienstwo
jezuuuuuuuuu no to ja ci odowiadam ze to przeciwienstwo kolesia (chłopaka) czyli DZIEWCZYNA!!!!!!!!!!!!!!! :o

pewnie do niej na osiedlu tak wołają : kolesiana :P fajne towarzystwo , nie ma co :classic_cool:

Gość przeciwienstwo
no to pytanie sie inaczej formuuje:o to po polskiemu................................

Gość ajijw
Chamstwo sie szerzy...:O:O:O

Gość przeciwienstwo
do -------->z weź ty sie za robote jak do niej tak mówią to pewnie ma zgraną ekipe ty pewnie jej nie masz;)

klamie :classic_cool: sam go zalozyl bo szuka nowych niewinnych dziewuszek :P

malpek, coraz zmyslejsze metody wyrywania kafeteriuszek obmyslasz, teraz na biednego chlopca posuzkujacego inteligentki :P:P 🖐️ moderN powiedz wszystkim :>

cholera, a ja sie staralem przez tyle czasu i tylko oko pokazala 😭 :O moderN chyba jak zwykle :P

oczywiscie ze mam ale ona moze nie pamietac mojego nicku:P do przeciwnienstwo---> tylko wtedy tak na mnie wołają jak jakiś koleś chce sie ze mną zapoznac do z weź ty sie za robote a ciebie to g. obchodzi:o ide obiad richtować:P

Gość fyttu
richtować ? znowu jakiś meliniarski greps

nie meliniarski tylko śląski...:O wy se nie myślcie..Wielka Siostrusia ma cały czas na was oko:P:D