Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka26

Ciężko mi bez niego

Polecane posty

Gość ewka26

Mój mąż wyjechał do Stanów na 6 miesięcy, minął 1 miesiąc a mi ciężko i smutno, jak dotrwać do końca, bardzo za nim tęsknię...

Gość znajdź sobie kochanka

Gość ewka26
musiałabym być tobą..... nie należe do tego typu kobiet

Gość ewka26
takie rady proszę zostaw dla siebie nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną, ale jak kiedyś będziesz mieć kogoś bliskiego i będziesz musiał/ a wyjechać to powiedz swojej połówce aby sobie na ten okres kogoś znalazła..

a mi cięzko bez niej wczoraj widzialem sie z NIĄ w pubie, po miesiacu , pilismy piwo , opowiadala mi o swoim cudownym urolpie spędzonym ze swoim facetem ... A ja słuchalem tego i chcialo mi sie wyc...Strałem sie ukryc to że ta moja fascynacja NIĄ sprzed kilkunastu miesięcy to juz przeszłość...mówie Ci Ewa ,chciało mi się wyc...

Gość moglas go tam nie puszczac
teraz pewnie pije piwo i szuka co by tu poderwac...albo juz jaks muszynska stara prostututka robi mu laske - bo na ladniejsza go nie stac. w celibacie to on tam nie przetrwa tyle czasy wiec znajdz sobie kochanka :)

Gość ewka26
nie działa to na mnie....mówię całkowicie poważnie...

Gość ojojojojoj
moglas go tam nie puszczac ...zalosna/y jestes :O daj sobie spokoj z tymi glupimi komentarzami ewka ... trzymaj sie ,wytrzymasz wiem ,ze to trudne ,ale dasz rade :) 🌼 🌼

Gość ewka26
dziwni są ludzie na tym forum, jeżeli kogoś coś nie interesuje to po co wchodzi i niszczy swoją klawiature

Gość ewka26
dziękuję za te słowa, będę musiała dać rade. Miesiąc szybko minął zobaczymy jak dalej...są gorsze dni kiedy jest strasznie ciężko

Gość ojojojojoj
wiem ,ze sa takie dni kiedy brak tej drugiej osoby szczegolnie odczuwamy ,ale napewno masz z mezem kontakt telefoniczny ,mozesz pisac do niego maile ,wiec nie jest az tak zle .Sa osoby ktore z kims kogo kochaja nie maja rzadnego kontaktu ,to dopiero boli ...:(

Gość ewka26
tak to fakt, mamy kontakt telefoniczny to pomaga niesamowicie, tyle szczęścia ze rozmowy są tanie...

Gość Bacznie_zaobserwowane
ja jak jade na tydzien to juz mnie korci, po 6 miesiacach to heheh, no sory! wybacz, ale 6 miesiecy bez seksu?

Gość ojojojojoj
a jak Ci jest smutno to zawsze mozesz zajrzec na kafe ,tu mozna sobie poprawic humor ,uwierz mi :) ja teraz ide gotowac obiad 🖐️ :) milego dnia

Gość ewka26
wiesz Bacznie_zaobserwowane , jeżeli ktoś kogoś tak szczerze kocha to 6 miesięcy bez seksu to nie długi okres, jeszcze jedno w miłości seks jest ważny ale najważniejsz jest druga osoba którą się kocha jeżeli ty nie potrafisz wytrzymać tygodnia to współczuję twojej kobiecie, zreszto nie chce mi się gadać z ludzmi podchodzącymi do miłości jak zwierzęta, no sory ! wybacz

Gość hej ewka26
wiem co czujesz, pozdrawiam :)

Gość ewka26
dzięki, ciesze się ze są normalni ludzie na tym formu :-)

Gość Ty Też Tere Fere
Ewa dasz radę! Trzymaj sie dzielnie !!!

Gość ewka26
dziękuję za dobre słowa, zmykam robić obiadek

Gość ehhhhhhhh
mam to samo, ale moj chyba na dluzej pojechal, bo pojechal do domu i musi pare spraw zalatwic u siebie w kraju :( a mi tu ciezko jak diabli...trzymaj sie Ewa 🌻