Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastry zawiodly

ja nie chce!!!

Polecane posty

Gość hmmm............
to jestes w ciazy czy nie?

Gość plastry zawiodly
nie wiem... wszystko wskazuje na to, ze tak... :-( :-0

Gość hmmm............
powiedz wszytsko chlopakowi i idz na usg...robilas 2 testy i wyszlo pozytywne ?

ojej to dolina:( no ale nie ma tego złego...ja zaczynam drugi rok i mam koleżankę ze studiów która jest matka świadomie!!dziecko zawsze było jej marzeniem i teraz jest w drugim miesiącu....nie martw się widocznie tak miało być....a chłopak na pewno bedzie szczesliwy. na poczatku to będzie szok i może zareagowac różnie ale poźniej bedzie błogosławił ten dzień w którym wpadliście;)

Gość hmmm............
kolorowo nie bedzie,zwlaszcza ze moim zdaniem nie dojrzalas jeszcze dostatecznie aby byc matka...

Gość plastry zawiodly
dzieki za pocieszenie... nom nie wiem ma do mnie przyjechac dzisiaj wiec mu powiem... ze moze bedzie tata... :-(

Gość hmmm............
ale sie nie zalamuj bedzie dobrze bo przeciez musi.trzymam kciuki

Gość plastry zawiodly
w mojej rodzinie kobiety zawsze mialy wczesnie dzieciaczki-s.p.prababcia(18l), babcia(18l), mama(19l.)no i przyszla kolej na mnie..., :-9

Gość aalutek
to sobie zmierz temp. jak masz podwyższoną to testy się nie mylą, a ginek. powie ci cos dopiero około 4 miesiaca tak szybko raczej tez ci nie da pewności czy jestes

Gość aalutek
a studia akurat zaczełam, a mam dwójkę dzieci, dacie radę

Gość aalutek
teraz to kup sobie folik bo zapobiega wrodzonym wadom cewy nerwowej u dzieciaczka i dbaj o siebie

Gość plastry zawiodly
teraz nie mam wyjscia.. MUSZE o siebie dbac.. a co do tej temp. to mam 37.9...

Gość plastry zawiodly
ja musze isc. tatus przyjechal... o boshe!!!!!!!!!!

Gość plastry zawiodly
powiedzialam... a on sie zaczal cieszyc!!! chociaz z poczatku nie wiedzial czy sie nie przeslyszal. dopiero potem dotarlo do niego ze koniec z rozrywka... :-(

Gość taka_sama
Trzymamy kciuki, żebyss dała sobie ze wszystkim radę !!!!!!!!!!!! Życzymy wszystkiego najlepszego :) :) :)

Gość spokojnie to tylko awaria
Aluteek,4 miesięczną ciążę żeby zaobserwować to nie trzeba iść do lekarza.Widać gołym okiem.Ja nie wiem,po co takie głupoty pisać.Przecież zmieniają wygląd narządy płciowe,a poza tym istnieje coś takiego jak USG.Każdy pożądny gabinet powinien być w niego wyposażony.A wtedy USG dopochwowe i już wiadomo.

Gość plastry zawiodly
bylam u ginekologa... powiedzial, ze nie moze mi jeszcze powiedziec dokladnie czy jestem czy nie ale na jego oko to za kilka miesiecy bede mama... :-( byl ze mna moj chlopak, troche go przytkalo jak LEKARZ powiedzial ze bedziemy rodzicami... o boshe....

No to gratulacje!! Będziecie rodzicami, wszystko jakoś się ułoży tylko bądzcie odpowiedzialni.

Gość lo retyyyy
Ale sie ubawilam:D Matka dwojki dzieci (aalutek) oswiadcza, ze ginekolog moze potwierdzic ciaze dopiero ok. 4-go miesiaca:D:D:D

No akurat przesada, ja jestem w 14 tyg. ciąży i brzuch mam już jak balonik, a lekarz w 6 tyg. pokazał mi już bijące serduszko.

Gość plastry zawiodly
czy to mozliwe ze juz mam objawy ciazy(nudnosci omdlenia itp)? i czy w I trymestrze czeka mnie jeszcze cos???

Wiesz w Twoim organizmie wiele się teraz dzieje, możesz czuć się inaczej. Trudno mi powiedzieć czy już możesz mieć objawy, bo ja takowych nie miałam.

bedzie oki... ja tez sie spodziewam dzidzi za 1m-ąc:-> nie mogę się już doczekać... tylko że ty biedaczko masz chlopaka, a ja meza... ale i tak bedzie cool :-) :-) :-)

Gość aneczkaaawawa
plastry zawiodly a ile masz lat????? i w którym mozesz być prawdopodobnie tygodniu??? ze masz już omdlenia ?

Gość plastry zawiodly
okres mi sie spoznia 12 dzien... a ja mam 19latek(no prawie 20)

Gość 20stkaaaa
jestem w tym samym wieku i chyba ciezko by mi bylo w takiej sytuacji glownie przez to ze studia tez zaczelam ale mysle ze po jakims czasie oswoilabym sie z taka mysla i juz bylaby sama radosc i czekanie na malenstwo :) a jakich masz rodzicow? i twoj chlopak? pomoga wam? zaakceptuja? 3maj sie cieplo i dbaj o siebie :)

Gość plastry zawiodly
lepszego chlopaka nie moglam sobie wymarzyc: jest czuly opiekunczy przystojny romantyczny wysportowany inteligentny, jedynie jest strasznym balaganiarzem... a=ja wogole nie wiedzialam ze taki ideal istnieje:-). i w dodatku trafil sie mnie... moi rodzice moga byc troszkewsciekli(mama szczegolnie) ze bedziemy mieli maluszka przed slubem i na studiach, a jego rodzice na pewno sie uciesza. od poczatku jak ze soba jestesmy(czyli od ponad 3 lat) mowili zebysmy szybko wzieli slub(zaraz jak skonczymy 18l-tzn. jak ja skoncze bo on jest o 1rok starszy) i mieli cala gromadka dzieci... :-)

Gość 20stkaaaaaa
ojej :) dziewczyno to sie nie martw :) najwazniejsze jest miec oparcie w bliskich!!! a ty je bedziesz miala wiec naprawde nie jest zle :)