Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loiujiou8o

CO KUPIĆ NA PREZENT ŚLUBNY NIEDROGO?

Polecane posty

Gość loiujiou8o

jestem studentką, co mogę kupić niedrogiego niebanalnego na prezent ślubny kuzynce?

Gość loiujiou8o
????

Gość mikusoa
komplet ładniutkich filiżanek:)

Niedrogo wyjdzie komplet garow, zastawa, komplet do kawy, szklo (w postaci kompletu kieliszkow i szklanek), komplet recznikow... Raczej nie polecam czegos \"niebanalnego\" bo ktos moze nie chciec kolejnego obrazu w piwnicy ;) Jak to kuzynka to zloz sie z rodzicami i tyle :)

Gość loiujiou8o
co jeszcze?

Gość loiujiou8o
:(

Tyle tych pomyslow, ze ja chocbym w ogole weny nie miala to juz bym cos wybrala... Jak cos wyjatkowo niebanalnego ma byc to moze wykup im bilet na ksiezyc...? :O

Gość loiujiou8o
do 30 złcos moze byc bo nei mamkasy kompletnie:(

Gość orchideę kup

Gość piękny aniołek
żeby strzegł szczęścia młodych :) plus ręcznie robiona kartka, zapakować i już :)

Gość hej hej
1.nocna lampka 2.album, niebanalny, jakiś wyszukany na zdjęcia ślubne 3.filiznaki, są super pomysłem 4.pościel? 5.ksiązak typu: jak zrozumieć kobiety, jak wytrwac razem -z humorem oczywiście! 6. jakiś fajny obrazek na sciane 5.komplet jakiś poduszek 6.wazon jakiś może? 7. jakies świeczki czy coś takiego fajnego, ladengo 8.komplet sztućców 9.jakieś takie puszki na cukeir, mąkę, herbatę itp 10. komplet do lazienki: pojemnik na mydło, kubek, na szczoteczki, itp:)

Gość hej hej
Aniłek też jest suoer pomyslm, idodj w zyczeniach coś o siebie idee tego pomyslu! Ja siostrze kupilam w castoramie wlasnie lampkę nocną, za 26 zł

Gość tydfg
poszukaj na internecie kieliszki dla mlodej pary,mozesz poprosic aby wygrawerowali na nich imiona

Gość piękny aniołek
ty jesteś chora :) jak ktoś włoży w to serce, to i za 30 zł może być coś wyjątkowego co zapadnie w pamięć. A tego nie kupisz za żadną kasę.

Gość no moim zdniem
30 zl. to jednak kpina, oni na to co zezresz wydadza ze 200 zl wiec soryy

Ale nie mozna wszystkiego tak przeliczac... Jednego stac by dal wiecej, drugiego nie... Moze niech w ogole nie zapraszaja rodziny i przyjaciol, tylko wybiara takie osoby (nawet nie znajome) ktore dadza duzo kasy!! ALbo lepiej! Zrobic wejsciowki :O

Gość piękny aniołek
zapraszam ludzi bliskich, nie bogatych. Chcę, żeby byli z tobą w ważnej dla ciebie chwli. Mam pewność, że moi znajomi nie oceniają mnie po tym, ile zapłacę za jedzenie. A ja ich nie oceniam po tym, ile dali za prezent, tylko czy się starali :) Współczuję ci tego twoejgo świata :) krwawa 🖐️ :)

Gość piękny aniołek
tfu, nie z tobą, tylko ze mną :D juz mi się pierniczy, bo nie lubię z materialistami gadaC :P

łooo, życze powodzenia w zyciu tym co wszystko przeliczaja... po to sie przyjaznisz z kims by potem dostac prezent za 500 zl? a jak dostaniesz za 30 to zerwiesz przyjazn? łoo mamoo :) drogie prezenty niech daja ci, ktorych na nie stac :] a co do samego tematu, ktos wyzaj podal link do podobnego topicu na kafe. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3281882 radze go przejrzec :) stamtad podoba mi sie pomysl z kupnem skarbonki i napisaniem na niej czegos w stylu \"zbieramy na wozek\" itd itd ;) mozna do takiej wlozyc troche monet (lepiej rozmienic te 20 zl ktore ci zostana po kupnie skarbonki, na jakies drobne-lepiej brzmia w skarbonce :) ) trafny byl tez prezent z takim smiesznym poradnikiem w stylu \"ile mezczyzni wiedza o kobietach\" i podobnym odpowiednikiem o kobietach ;) albo kupic ksiazke w stylu \"jak nazwac swojego dzidziusia\" i do tego dac male buciki :) trzeba wyczuc poczucie humoru danej pary :P slyszalam o akcjach w stylu podarowania kajdanek z rozowym futerkiem ;) moi znajomi tez dostali lampke nocna, taka najzwyklejsza najnormalniejsza...i na niej sie podpisali wszyscy przyjaciele pary mlodej, napisali na niej jakies cytaty milosne, zyczenia itd..:) pozdrawiam! i zapewniam ze mozna kupic cos trafnego za 30zl i potem w to wlozyc cos od siebie :)

Gość no moim zdaniem
no nie przesadzajcie, chodzi mi o to ze jak kogos stac a da na odwal sie wazon, no to chyba moze byc przykro parze mlodej ze sie nie wysilili? jesli kogos nei stac no to co innego, ale 30 zl to tusz do rzes kosztuje, mozna przeciez zawsze odlozyc troszke i kupic cos ladnego np za 100 zl. a nie za 1000 od razu, poza tym widzialam juz przypadki ze wreczano pusta koperte to juz chamstwo! po prostu brak szacunku dla mlodych! wiadomo oni sie wykosztuja, zeby dogodzic gosciom, wiec chyba kazdego stac zeby tez 100 zlotych odlozyc, prawda? i uzbiera im sie troszke, to sie przyda na dom, na dziecko

no dobrze, ale mamy do dyspozycji 30 zl, a nie 100 :) juz po herbacie, kasy sie nie uzbiera i trzeba kombinowac tym co sie ma :) a nie wygwizdywac ze to kpina...i jak widzisz wiekszosc z nas stara sie doradzic cos takiego \"od serducha\" a nie jak to mowisz \"wazon na odwal sie\".

Gość ten sam problem
mam tylko ja chce przeznaczyc 200 zl..a chlopak mowi ze to malo