Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaraJA

schudłam w koncu waże ile zawsze chciałam!

Polecane posty

Gość SaraJA

48 kg/160 bmi 19 ( lekka niedowaga) jest super:D

Gość no to sraj
saroja:D

Gość ale srajda
:D

Gość SaraJA
ja tez się ciesze :D

Gość gratuluje serdecznie
jaką dietą?

Gość na diecieeeeeeeeeee
ja tez bym chciala,jak naraźie nie idzie mi zadobrze ,mam 160,a waze 53 kilo zazdroszcze

Gość SaraJA
poprostu nie jadłam kolacji i słodyczy:) reszta "na wyczucie" dużo warzyw, owoców, otreby i len ( nie za dużo)- poprawiają przemianę materii ale w za dużych dawkach moga graznić jelita, więc otrąb- 1-2 łyżki dziennie, co dwa dni przerwa, len - pół szklanki gotowanego co dwa dni sądzę że tak około 800kalori dziennie, 2 tygodnie z 52 kg

Gość SaraJA
można tez pić pu erh- ale ja piłam tylko na początku dopóki nie zaczełam brac anty, gdyż czerwona ponoc może osłabić ich działanie:/ piłam natomiast zieloną i wodę, czasami kawę z mlekiem jako deser :D

Gość SaraJA
aha i ja biorę jasmin- pomógł trochę

Gość SaraJA
na diecieeeeeeeeeee - przecież Twoja waga jest oki, mną się nie sugeruj bo ja poprostu miałam ochote w końcu być naprawdę szczupłą

Gość i przez
2 tygodnie tyle schudłas??????????

Gość i przez
nie wierze!!!!!

Gość Sarajo
a jaki ten len? mam go parzyc czy jak? w ciagu jakiego czasu tyle schudlas? bardzo sie ciesze z Twojego sukcesu,tez bym tak chciala,mozesz napisac jak wygladał Twoj jadlospis jeszcze raz gratuluje

Gość SaraJA
normalny len w ziarenkach- nie mielony, sypiesz do garnka około 1.2 łyżki zalewasz zimną woda ( szklanka) i gotujesz około 10 minut na wolum ogniu ( ale ma się gotować) i pijesz z ziarenkami ( to sposób jeszcze mojej babci) :)

Gość SaraJA
nie nie jasmin bo pamiętam że jak się kiedyś odchudzałam tez ( z 2 lata temu) to w 3 tyg schudłam 5 kg, widac tak już mam ps mam 25 lat

Gość SaraJA
tam ma być : pół łyżki

Gość na diecieeeeeeeeeeeee
wiem,zw nie jestem strasznie gruba,ale przeszkadza mi jeszcze nadmiar ciala tu i tam

Gość Xna
A ja ważę 52 kg wzrost 169

Gość kasija999
hah. ja ma 160 cm wzrostu i waze 42kg. w polsce praktycznie rozmiaru na mnie nie ma. zadnej diety. jem normalnie, slodycze, biogisiki, tuczace obiadki itp. 17 lat co prawda mam, jeszcze szansa ze przybiore normalniejszy rozmar. ale np z piersiami tez nie ma chyba az takiego problemu- 75 B. wydaje mi sie, ze nie dieta o tym decyduje tylko kwestia przemiany materii. moze jakies herbatki odchudzajace i wiecej kawy dziewczyny?

SaraJA -ja ci gratuluje ,niektórzy nie rozumieją (mam 163 i 53 kg.) że przy takim wzroście i takiej wadze człowiek czuje sie żle ,a nawet ciężko \"na duszy\" a pozbycie sie nawet tego jednego kilograma daje satysfakcje i szeroki uśmiech na twarzy .ja w tydzień schudłam z 54.8 kg. na 53 kg. i chce mieć 50 .Jest naprawde ciężko zwalczyć tak te pare kilogramów .Końcowy \"etap\" jest najtrudniejszy.Nie wiem dlaczeo inni tak krytykują takie osoby czy to zazdrość czy może chcą zniechęcić do dalszego działania ? to jest fajne że można sie pochwalić swoim sukcesem .jeszcze raz gratuluje

Gość pietrucha22
Ja tez daze do 48kg:)Ale Ci autorko zazdroszcze🌼 musze schudnac 4kg obecnie 52kg.ale daje sobie czas do konca lipca:) Jeszcze raz gratuluje;🌼