Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malynkaaa

pomóżcie, czy to prawda???

Polecane posty

Gość malynkaaa

cyt :"Np. taka prosta rzecz, o ktorej wiekszosc dziewczyn nie wie, ze z facetem ktorego sie pokocha nie mozna isc do lozka jezeli sie chce zeby i on pokochal. Bo organizm normalnego faceta, z czysto biologicznych przyczyn, nie jest w stanie wytworzyc po seksie odpowiednich hormonow potrzebnych do tego zeby sie zakochal. Cos czego normalna dziewczyna nie moze pojac bo w jej organizmie to jest akurat odwrotnie i mysli, ze trafila na drania i oszusta kiedy on, taki kochajacy przed seksem, po seksie traci zainteresowanie jej osoba. Nie moze pojac, ze to jest wlasnie normalna reakcja faceta w stosunku do ktorego popelnila blad. Woli przerzucic wine za swoj brak wiedzy na Bogu ducha winnego faceta, ktory mogl ja pokochac calym secem gdyby tylko miala dostatecznie duzo rozumu zeby poczekac z seksem."

Gość malynkaaa
ale wiesz to od Siebie czy to jest jakoś biologicznie uwarunkowane? bo ja jestem w szoku po przeczytaniu tego

Gość co to za absurd
:D

Gość 54321
co to za belkot?!?!?!

Gość malynkaaa
czyli to nieprawda tak?

Gość malynkaaa
no z forum wygrzebałam

Gość a ja nienawidzę facetów
a po ślubie facet też przesaje kochać swoją żonę, bo poszli do łóżka? :O

Gość a ja nienawidzę facetów
choć osobiście iść do łózka z facetem, który jeszcze się w Tobie do końca nie zakochał to trochę żałosne

Gość Malynkaaa
noooo masz rację z tym zakochaniem- fakt

Gość malynkaaaa to jest tak
ze jak planujesz z facetem slub to lepiej z nim za bardzo w luzku nie szalej ,bo on sie znudzi i bedzie sie rozgladal za nowa :) wszystkie nam sie z czasem nudza sorry :) i wogole lepiej jak dziewczyna nie jest zbyt latwa bo nikt nie chce miec latwej zony :) a jak to tylo chlopak i nic nie planujesz to sypiaj z nim ile masz ochote wszak zyje sie tylko raz :)

Gość malynkaaa
jeszcze jedno pytanie. czy to prawda że jak porwą Cie kosmici to potem jestes niezdolny do uprawiania milosci bo metalowa plytka sciąga fale radia maryja ktore wbrew twojej woli nakazuja twojej podświadomości zyc po katolicku???? na forum wyczytałam. to prawda????

Gość Malynkaaa
ale to wiesz nie chodzi o odkochanie- bo sądze że raczej nie

Gość Malynkaaa
no i co sobie jaja robicie- przeciez ja nie pytam o siebie, tylko zaciekawiła mnie ta wypowiedź

Gość Malynkaaa
upupupu

A ja myślę że to jakaś totalna bzdura a przykładem jestem ja i mój mąż - a mianowicie poszliśmy ze sobą do łóżka znając się kilka dni i nie przeszkodziło nam to w zakochaniu się w sobie i jakoś żyjemy kochamy się i wzięliśmy ślub. A może jesteśmy tylko wyjątkami od tej bzdurnej reguły? Albo po prostu trafiłam na wyjątkowego faceta?