Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rózowy samolocik

PROSTOWNICA a wlosy

Polecane posty

Gość rózowy samolocik

Dziewczyny jakich kosmetyków uzywac zeby prostownica nie niszczyla tak wlosow? Czy istnieja kosmetyki ktore sie stosuje podczas prostowania wlosow? ( Oczywiscie poza typowymi odzywkami do wlosow ktore stosuje sie podczas mycia ).....

Gość havana
spróbuj poszukać czegoś dla siebie tutaj: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/kategoria.php?kat=30 ja używam mleczka Hot Liss L'Oreala ale uważam że największy wpływ na kondycję włosów ma regularne stosowanie właśnie odżywek i maseczek do spłukiwania dobrze nawilżających włosy

Gość marteczka55555
z osobistyh obserwacji radze ci nalozyc bardzo duzo odzywki ja nakladam nawet jednorazowo 1/3 kup sobie tania trzymaj przez 15 minuti w ten sposob mam lsniace i nie zniszczone wlosy

Gość up_up_up_up

Gość ambii
moja rada odzywka garniera do niesfornych i zniszczonych taka za 7 zł podłuzna i do tego oliwka do ciała jakas lepsza -delikatnie ją nałozyc ze dwie kropelki wmasowac w dlonie o potrzec lekko włosy.Wtedu bedą błyszczały i nie beda sie puszyły :) Jesli znacie dobre odzywki z salonów kosmetycznych napiszcie proszę bo moze bym spróbowała jakiejs dobrej.

Gość up_up_up_up

Ja używam \"krem wygładzający Hot Liss\" z Loreal\'a, ale nie uważam, żeby to była jakaś rewelacja. Co prawda dzieki niemu nie ma takiego puszku na głowie, ale czy ochrania... średnio. Jest też fioletowa linia z Sunsilk, ja miałam również krem wygładzający, ale to odpada. Nic nie daje, więc odradzam. Najlepsze co miałam to taka odżywka z Pantene, ale niestety nie mam już jej i nie pamietam co tam było napisane, ale napewno coś z prostymi włosami i wygładzaniem. Pozdrawiam :)

Gość up_up_up_up
A czy ktoraś używała serum termoochronne z Pantene? Kosztuje ok 16 zl czyli prawie tyle co ten z Loreala. Moze jest lepszy? Zamierzam to kupic ale chcialabym najpierw usłyszec czyjaś opinie...

Prostuje wlosy juz nie pamietam jak dlugo... najlepsza jest oliwka Loreala albo nawet serum fructis, wyglada jak olejek ( oba ) Wysuszyc wlosy i nalozyc odrobine na wlosy ale nie na wlosy od samej skory. Wlosy wygladaja b dobrze, jesli oczywiscie prostownica jest dobra. Ja osobiscie mam wlosy jak Murzyn, nie mam pojecia dlaczego ;(

Byłam dziś u fryzjerki i doradziła mi, żeby najlepiej używać profesjonalnych kosmetyków (czyli kupionych w salonach) :)

Gość up_ up_ up_ up
----> Firlipatka czy ten olejek Loreala o ktorym piszesz to jest wlasnie "krem wygładzający Hot Liss"?? Czy tez cos innego do prostowania wlosow? -----> Lena14 jesli zakupisz sobie taki profesjonalny kosmetyk to napisz jaki i czy jestes z niego zadowolona...

Gość SARENECZKA
ja mam to serum termoochronne z pantene i stoi juz kilka m-cy nieuzywane,bo mi nie odpowiada. tez uzywa prostownicy i próbuje wszsytkiego.... serum jak dla mnie jest za "ciężkie",skleja włosy i potem sa takie szorstkie i matowe, nie wim czy dobrze chroni,bo tylko kilka razy użyłam i odstawiłam,pozdrawiam.