Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaza w..S

Jaka bylaby wasza reakcja.

Polecane posty

Gość plaza w..S

Bylem nad morzem .Na plazy zaobserwowalem pieknie zbudowana mloda kobiete z dzieckiem.Mialem ochote jej powiedziec ,ze jest taka zgrabna jak zadna na tej plazy.Jaka byla by wasza reakcja ,jakbyscie byly na jej miejscu?

Gość chcesz podrywac
mezatke z dzieckiem na publicznej lazy? chyba cie pogielo frajerze :)

Gość pucio to Ty

Gość plaza w..S
PODSZYWACZ.Bylem w S. z zona.Wiec nie musialemtego robic.

Gość plaza w..S
Nie chcialem jej podrywac ...zona moja byla tez na tej plazy .Po prostu ogladajac te wszystkie kobiety ona zwrocila moja uwage .A tak apropos ...tak niewiele jast proporcjonalnie zbudowanych kobiet.Jej maz tez byl tam w poblizu.

Gość UlkaZakochana
Tez bym podziękowala i bylaby to solidna dawka szczęscia jak dla mnie..hehehhe..

Gość plaza w..S
Tak sobie pomyslalem,gdybym do niej podszedl i powiedzial .Dzien dobry ,wie pani co ,nie moge sie oprzec,by nie powiedziec pani ,ze jest pani najzgrabniejsza kobieta na tej plazy.I odszedlbym do wyjscia z tej plazy .O podrywie nie ma mowy ,bo jestem starszy od niej i na tej plazy jest moja zona i gdzies tam jej maz.Po prostu bylem zachwycony jej zgrabnym cialem.

Gość nas sie pytasz
zony trzeba bylo zapytac co o tym mysli, zona sie przejmowac, a nie jakas baba, ale przeciez zona to stara szafa i z jia nie trzeba sie liczyc, powinna rozumiec, ze inne ci sie podobaja, nie ona, zona do dzieci, do kuchni i w nocy do sypialni, przy zgaszonym swietle i z braku laku i ona jest dobra...

Gość a ja pomyślałabym sobie
że jesteś kretynem :o stoje sobie na plaży z dzieckiem, w pobliżu jest mój mąż..., nagle podchodzi do mnie jakiś dużo starszy facet i mówi mi, że jestem najzgrabniejszą kobietą na plaży... wnioski: -facet jest kretynem -jest bezczelny (prawi mi takie komplementy w obecności męża, który może być zazdrosny, przez co możemy mieć zepsute całe popołudnie) -jest podwójnie bezczelny (prawi mi komplementy przy swojej żonie, która też może być zazdrosna) -jest potrójnie bezczelny, bo mówi mi przy swojej żonie, że jestem najzgrabniejsza na plaży..., aczyli jednocześnie zgrabniejsza od jego żony -w ogóle jak brzmi ta historia?

Gość oj dziewczyny....
widocznie autor tematu ma adorowanie kobiet we krwi

Gość nienawidze takich gości

Gość plaza w..S
Po pierwsze nie powiedzialbym tego przy jej mezu ani przy mojej zonie.Bralem wtedy wlasnie pod uwage ,ze trafie na taka ,jak autorka opini powyzej i za swoje slowa zostane w jakis nieprzyjemny sposob potraktowany. Po drugie skoro mam zone to nie znaczy ,ze nie podobaja sie mi inne kobiety i nie mam prawa ich podziwiac.Nie robie tego ostencacyjnie przy zonie. Czyli takie bezinteresowne skomplementowanie urody obcej kobiety nie jest na miejscu.Bezinteresowne ,bo to mowie ,wychodze z plazy i wyjezdzam z tego miasta.