Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka22

Co zrobilby Wasz chlopak gdybyscie przed zblizajaca sie miesiaczka...

Polecane posty

Gość malenka22

powiedzialy mu ze go nie chcecie? bo Wam dokucza i robi Wam na zlosc choc wie doskonale ze jestescie przed okresem i stad u Was ta nerwowosc i drazliwosc? Czy to Wasze " Nie che Cie" potraktowalby na powaznie??

Gość mam brzytki harakter
kupiłby draże kokosowe po czym by zjadł i znalazł sobie nową kochankę

Gość albo kochanka
:-P

Gość malenka22
ale ja sie pytam powaznie:(

Gość kurkafelek
nie ma czegos takiego jak okres to wymysł kobiet

Gość funka.
Dziwne pytanie... Jesli tak ciezko przezywasz okres to moze daj na ten czas chlopakowi "wolne"... niech biedak odpoczywa a Ty nie bedziesz miec watpliwosci jak zareaguje na Twoje humory..

Gość UlkaZakochana
to, ze mam miesiączke nie upowaznia mnie do gadania glupot..Czy wziąlby na powaznie?? Zalezy chyba od sposobu w jaki bym to powiedziala..

Gość malenka22
on mnie po prostu wtedy okropnie wkurza :( a jak sie go zapytalam czemu mi nie da spokoju wiedzac ze jestem bardzo nerwowa w tym czasie to powiedzial ze musi mi po prostu oddac tzn jest wtedy bardzo dokuczliwy ale ja tez:(

Gość malenka22
ale to nie jest mowione na powaznie to tak jakby mowila mama dziewczynka ze czegos nie chce:( a on sie potem na mnie obraza :(

Gość funka.
to jak nie jest na powaznie to czemu sie obraza? Mowie Ci- daj mu wolne na ten czas :)

Gość malenka22
wlasnie dalam :( nie widzielismy sie przez 2 dni a tak to spotykamy sie codziennie a chodzimy ze soba 3 lata a rozstalismy sie tak ze caly czas mu mowilam ze go nie chce i nie dalam sie pocalowac ani ukochac :( i tak jest do tej pory a on pojechala na rybki :(

Gość funka.
Jak Ci przejdzie okres to zadzwon do niego... powiedz pare milych slowek... a jak sie spotkacie to ladnie go przepros :) bedzie dobrze

Gość .gxdxhyk
ciekawe. bo ze mną jest i mieszka niezależnie od tego czy mam okres, czy nie. przecież to naturalne i on to rozumie. tak smao jak to, że mam ochotę na czekoladę i na słodycze i nie raz spełnił moje zachcianki :D kochany jest.

Gość malenka22
ale ja nie wiem wcale o co mu chodzi przeciez wie doskonale ze tak nie mysle :( a teraz tez sie nie odzywa :( chyba sie obrazil :( bo dzisiaj tez mu napisalam ze go nie chce :(

Gość funka.
to jesli tak nie myslisz to po co pisalas tego smsa? troche tego nie kumam... jak ja jestem przed lub w trakcie okresu to tez mi sie zdarzaja takie sytuacje ze sie wyzywam na moim lubym ale wtedy mysle ze jak mam mu sprawic przykrosc jakims glupim tekstem to juz wole nic nie pisac...

Gość malenka22
pierwsza nie pisalam :( ja mu tylko odpisalam na smsa

Gość funka.
a co on Ci napisal i co Ty odpisalas?

Gość malenka22
on chcial sie spotkac wczoraj bo dzisiaj jechal z kumplem na rybki ( nie na rybki bo to jest duza roznica :) a ja nie chcialam i mu napisalam ze go nie chce bo mi dokucza :(

Gość malenka22
mialo byc "nie po rybki" :) tylko na rybki

Gość malenka22
pisal tez ze teskni a ja mu caly czas ze go nie chce :(

Gość funka.
wydaje mi sie nie powinien tego wziac za bardzo powaznie.. wkoncu skoro wie ze masz teraz podly humor i nie lubisz kiedy Ci dokucza to pewnie to zrozumial...

Gość malenka22
wlasnie chyba nie :( i sie na mnie obrazil :(

Gość funka.
to nie pisz mu wiecej tak jesli on pisze ze teskni albo kocha.. odpowiedz tym samym... bedzie wiedzial zeby nie brac na powaznie tego ze go nie chcesz

Gość malenka22
funka----->>>bardzo Ci dziekuje :) pewnie sie na mnie obrazil i sie teraz do mnie nie odzywa :( bo mysla ze to na powaznie tak mysle :( a moze mysli ze juz nie chce z nim byc :( ale narobilam :( to wszystko moja wina :(

Gość funka.
hmmmm... wiesz.. to faktycznie Twoja wina bo wcale nie musialas mu pisac rzeczy ktorych nie myslisz... Dobrze by bylo gdybys Ty pierwsza teraz do niego napisala... napisz cos milego bo faktycznie moze sie obrazic- facet to dziwny stwor... a jesli wezmie te slowa na serio wtedy Ci moze naprawde zrobic na zlosc i bedziesz zalowac o wiele bardziej.. wiec radze Ci zebys to szybko zalagodzila jakims slodkim smsem.. :) Aha- i nie ma za co:) hihi

Gość malenka22
ale co ja mam mu napisac?

Gość malenka22
nie mam pojecia:(

Gość funka.
Napisz ze wcale nie myslalas tak jak mu napisalas.. ze tesknisz za nim i chcesz sie z nim zobaczyc... o ile w ogole chcesz.. wez pod uwage ze teraz on moze strzelic focha ale jak mu troszke poslodzisz to zmieknie :)

Gość malenka22
nie moge sie z nim zobaczyc bo jest na rybach :( ale przeciez nie bede go przepraszac bo niby za co? za to ze mi dokuczal? i robil na zlosc? wiem wiem ja tez nie bylam bez winy bo tez mu dokuczalam ale to tylko dlatego ze on to robil pierwszy :(

Gość funka.
Aha i nie zwalaj winy na okres :) lepiej o tym nie wspominaj... niech poczuje ze zalejesz tych slow.... nawet jesli tak nie jest :]