Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-21

czy to kolejna wpadka??

Polecane posty

Gość mama-21

Juz 6 dzien spoznia mi sie okres i sie boje.. raz juz zaliczylam wpadke..jestem pol roku po porodzie, po 1,5 miesiaca dostalam okres i pozniej bylo regularnie. Jednak 2 miesiace temu zaczelam brac tabsy, ale przerwalam w polowie, przy nastepnej miesiaczce zaczelam nastepne opakowanie innych tabsow i nastepny okres dostalam ponad tydz wczesniej, ktory trwal 2 tygodnie. I obecnie spoznia mi sie juz 6 dni :( Czy to jest wynik tych anty.. czy tego ze uprawialam w tym czasie 2 razy peeting z moim chlopakiem (jednak on nie mial wytrysku wiec chyba niemozliwe?) ?? Qrcze az sie boje... jak myslicie ?? Prosze napiszcie cos!!!

Gość mama-21
zalezy co Ty rozumiesz pod pojeciem panowania nad soba, to ze mam juz dzidziusia to nie znaczy ze nie umiem panowac nad soba, kontakt miedzy mnaa moim chlopakiem jest tak rzadki niz sobie mozesz wyobrazic, bo wlanie panuje nad soba i nie oceniaj ludzi z gory skoro nie wiesz z kim rozmawiasz

Nie martw się ciąża jest raczej w tym przypadku nie możliwa. To pewnie wynik brania tabletek. Głowa do góry! Nie martw się!!!

HS POL_________> Jestes bezczelny (lna) !!!!!!! A co Cie to obchodzi kto jest Ojcem dzidzi? Dziewczyna pytal czy jest mozliwosc ciazy a nie jak sie ustala Ojcostwo!!!! Jak sie masz tak wypowiadac to lepiej wcale tego nie rob!!!!! Do autorki problemu: teoretycznie taka mozliwosc jest, ale polecam wizyte i ginka:) Powodzenia i pozdrawiam

Gość mama-21
Dziekuje Wam za wyrozumialosc :)

Gość jesienna slota
A dlaczego tak mieszasz z tymi pigulkami?

Gość mama-21
Poniewz po pierwszych zle sie czulam

ooo nastepnym razem skoncz opakowanie - nawet jak sie zle czujesz. wtedy 7 dni przerwy i nowe opakowanie juz innych tabsow. a teraz oganizm mogl zglupiec od hormonow. hmmm jesli bralas je zgodnie z ulotka i nie pominelas zadnej to nie powinnas byc w ciazy. czy teraz po prosty masz 7 dniowa przerwe i nie masz okresu w niej tak??

Gość mama-21
w tym ostatnim cyklu juz w ogole nie bralam anty :/ a jesli chodzi o peeting to spermy nie bylo... teraz czuje sie strasznie pelna, ciezka..i jak?