Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataly19

Moj facet na 1. rzut oka to ideał

Polecane posty

Gość na pewno to brzydal
z kompleksami wiec sie zemscil

Gość Wrom
Widocznie facet ma jakiś problem z nadwagą np. brał jakieś leki i szybko nabrał wagi a potem schudł. Lub co gorsza był zawsze jak hipopotam a potem przeszedł na dietę - stąd te fałdy skóry (tylko cellulit nie pasuje) - ma tendencję do tycia.

Gość moze ma chore nadnercza
współczuję mu takiej dziewczyny ja ty:o

Gość Noah..
chyba ze znowu facet trafi na taką pustą... :(

jak czytam takie puste lale jak ty to przewraca mi sie wsszystko w żołądku!jestes głupia,ale to szczegół.Nie boj sie ,niedługo on Cię rzuci,i bedzie mial fajniejszą (czytaj mądrzejszą ) dziewczyne.

Gość teemte
łomatko, sa dziewczyny ktore leca na wyglad i odwrotnie jedni lecą na wygląd inni na wnętrze, tak już jest

Gość modlishka a ty co
taka niewybredna jestes? moze byc gruby stary lysy smierdzacy wieprz bo dla ciebie liczy sie charakter hahaha

Gość Noah..
zaraz facet Nataly nie był stary ani łysy a mimo to został zdyskwalifikowany ......... jessssu jak czytam jakimi kategoriami kierują sie ludzie to mnie włosy i paznokcie bolą :O

nie moze byc śmierdzący,bo jesli ja dbam o czystosc to moj facet tez ma dbac!mialam faceta,takiego troche przy kości,ale przyjemny i jakos mnie nie obrzydzal

Gość modlishka nie sciemniaj
sa faceci ktorzy 2 min po kapieli i dokladnym myciu jak sie spoca to smierdza ze fuuuj...a jak sie z takim kochasz to zaraz sie spoci i smierdzi i co? przeciez to nie jego wina on sie myje 5 razy dziennie i sosyje antyprespiranty ale nie pomaga bo taka juz jego uroda wiec wachaj tego spoconego capa i nie narzekaj bo jak nataly napisala ze nie podoba jej sie facet z rozstepami to sie przyczepilas jak rzep do psiego ogona

Gość pustota
pustota broni pustotę. :-O

poczytaj sobie naukową literature.... faceci nie maja celulitu... maja inna budowe i niemozliwoscią jest by mieli celulit. niestety to tylko problem kobiet. hyh. wyglad to nie wszystko ;)) naprawde liczy sie serce . pozdrawiam.

Gość modlishka ty tez
bedziesz to miec celulit i rozstepy a wtedy twoj facecik znajdzie sobie mlodsza i ladniejsza hahaha :)

Gość Nataly19 - prawdziwa
Dziekuje za komentarze. Nie jestem żadnym pustakiem! Ale zdziwiło mnie to, że facet który z zewnątrz (w ubraniu) prezentuje się niczym Apollo bez niego wygląda jak zflaczała dętka.

Gość i dlatego spotka cie kara
bo powinnas bronic nataly - wiesz co to jes babska solidarnosc? modliho !!

Gość Noah..
dziwiło? hmm ....dziwne wydawało mi sie ze napisałaś ze jesteś rozczarowana :O

Gość do autorki topiku
jestes pustą babą wiesz ile nieszczesc jest na siwecie? :o moj dobry kumpel bardzo przystojny i przy kasie pobral sie z dziewczyną po porazeniu mózgowym, ona jest cała powyginana i on ją tak kocha ze w ogole mu to nie przeszkadza , zabiera ją na imprezy do kina do teatru , wszedzie bo jest dumny z tego ze ją ma jak czytam takie wypowiedzi jak twoja to plakac mi sie chce myslisz ze on chce miec te rozstepy i celulit?:o tego sie nie wybiera ale ty najwidoczniej widzisz w nim tylko mięso żenada:o uroda przemija moja droga i z czasem przestaje sie liczyc

Gość ja mysle ze takie podejscie
moze miec tylko kobieta zaden facet by nie wpadł na coś takiego:op

Gość no to sie nacialas
ale faceci maja gorzej szczegolnie mlodzi i niedoswiadczeni laska nalozy tony pudru ,podmaluje oczy ,wlozy obcisly sweterek a jak sie rozbieze to zalamka ,cyce do kolan ,rozstepy ,brzydkie szare niemile cialo najlepsza jazda jest z biustami ,przez bluzke to one z reguly wygladaja zachecajaco ale pozniej sie okazuje ze....normalnie odechciewa sie wielu facetow juz sie nadzilo na takie kaszaloty :) dlatego trzeba sobie starannie wybierac partnerke :) a do komentarzy wyzej ludzie ale wy jestescie glupi !!! to jest temat o wygladzie a wy to tak serio traktujecie i wyjezdzacie z tekstami ze ktos mial porazenie mozgowe itd odwalilo wam do reszty /

Gość mięso mięso mięso mięso
tylko to widzicie w drugim człowieku :o

Traktują to poważnie, bo jak mają potraktować?? Mają jej poradzić, żeby wysłała go na operację plastyczną??? Jeśli jej się nie podoba, to puści go kantem, a potem jak zobaczy go z inną, MĄDRĄ panną, to się wykręci z zazdrości... Niech se robi co chce, niech se marudzi, od tego jest internet. Ja nie wypowiem się, co myślę o takich ludziach, jak autorka tego topiku, bo mogłoby mnie ponieść i bym jakiegoś bana dostała, czy coś... Albo wszystkie panny jej pokroju by mnie tutaj zlinczowały... A po co??

Gość Nataly19 - prawdziwa
bo tylko to sie dla mnie liczy; ładne cialo i gruby portfel

Gość hehheeh nataly
bo to kobieta byla ze sztucznym penisem, a ty taka nawalona bylas ze dalas sie nabrac! nie zdziwilo cie ze ona chce zebys jej palucha w kakao zaladowala? jedyna dziura ktora mogla ci pokazaca w takiej sytucji, ech naiwna.