Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość made in ukraina

Czy kupujecie bieliznę u Ruskich?

Polecane posty

Gość made in ukraina

Ja kiedyś nie mogłam, kupowałam tylko ze sklepu komplety ale te najtańsze. Potem skusiłam się na majtki u Ruskich i potem znowu i znowu, teraz mam kilkdziesiąt majtek w tym większość to stringi i jestem zadowolona bo tanio można kupić. U mnie kosztuja 5-6 zł najtańsze. A Wy? Biustonosze też parę razy kupiłam za 5 zł szt. Spoczko.

Gość a o którego Ruska ci chodzi
o Iwana czy o Miszę?

Gość tylko
stringi ale z jakoscia to roznie bywa

Gość Tylko LOreal
ja kupilam gacie za 1.50 para :P a staniki w granicach dychy

Gość made in ukraina
przyznaje, ze z jakoscia to roznie bywa. albo sie dra albo krzywo uszyte, trzeba poprostu dobrze ogladnac albo targowac sie o znizke.

Gość Tylko LOreal
ja sie nie kloce :P ale raz pamietam ruska nie chciala wymienic stanika(kupilam za maly,ni wiem jakim cudem) i zaczela po rusku nawijac do mnie a ja jej na to "pocałuj mnie w rzopu(nie wiem jak to napisac ale to znaczy pocaluj mnie w dupe)i ona oddala mi kase i przeprosila :P

Gość made in ukraina
nieźle, hehe, ale skuteczne!

Gość Tylko LOreal
;)

Gość natRa
powiem tak mama mojej znaimej ma sklep z bielizna i tam sa staniki za minimum 50zł owszem taki stanik za taka kase nsoze dlugo ale wole isc na targ i np tak jak dzis zakupic sobie stanik za 8 zł ktore mega lubi i nosze kilka miechow a za 50zl to takich staników mam 6:]

Gość betka35
ja nie kupuje na targu wole w ciucholandach oczywiscie nowe w moim miescie mozna kupic jeszcze z metkami super firm normalnie nie bylo by mnie na nie stac.a gatunek jest tysiac razy lepszy niz tych z targu.

Gość verr
najlepiej kupic na przecenach w H&M albo reservd wtedy płacimy ok 20 zł a mamy w miare dobra jakosc :) nie zapominajac o tym ze sa duzo ładniejsze od tych z bazaru ale takie tez mam i jestem z nich w miare zadowolona:D

Gość kiedys pamietam
mama zabierala nas z siostra na zakupy majtkowo-stanikowe do ruskich, ilez to rzeczy mozna bylo kupic za 10 zl :D

Gość te staniki sa szkodliwe
tvp nie ogladacie

Gość hmmm............
jak to??:>

Gość te staniki sa szkodliwe
tak to ze ona sa robione z dziwnych materialow i te fiszbiny sa dziwnie zaprojektowane czesto wychodza ze stanikow.Ginekolodzy sie wypowiadali ze moze to powodowac raka.Ma byc zakaz sprzedazy tych gowien.Wiec zrobcie zapas