Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P ro fesor

Największe brednie na kafeterii

Polecane posty

Gość boshe
ja ma 18 he he

Gość bigos_z_kapustom
BREDNIA ROKU! "Czy przez to że jestem matką i pracuję w domu (to też jest praca i to 24 godziny na dobę) nie należy mi siępensja?"

Gość bigosie z kapustom
gdybyś trochę poczytał wiadomości a nie tylko siedział na kafeterii to wiedziałbyś,ze to pytanie miało sens:P Wczoraj na onecie naukowcy podali dokladnie przelicznik prac domowych:P wyszła z tego niezła pensja jak na gospodynię domową bo około 1300 zł:P więc zanim napiszesz brednie to poczytaj troszeczkę wcześniej:P pozdrawiam:D

Gość bigos_z_kapustom
TO NIE ZNACZY ZE NALEżY KOBIETOM PłACIć! TO FAceci powinno podliczać wszystko: śmieci, robienie za taxi, mycie kibla, wkrecenie zarowki itp itd

Gość bigosie z kapustom
aleś Ty biedny😭 tylko siaść i płakać żegnam!!! WIEDZA NIE BOLI!!!!!!! pa

Gość babskie_brednie
idac kobiecym tropem kobiety powinny nam płacić za nasienie bo przecież w banku spermy też się płaci!

Gość babskie brednie
a Ty kup se lalke Franciszkę,żebyś miał gdzie włozyć:P

Gość gatika
a na ch*** mi twoje nasienie , penis w zupelnosci mi wystarczy, a z nasieniem to rob co chcesz mozesz nawet je sz:p

Gość gatika
* jesc :p smacznego

Gość babskie_brednie
to zapłać za wypożyczenie narzędzia

Gość gatika
zaplacic to ja ci moge ale wtedy poczujesz sie jak meska dziwka:p

Gość babskie_brednie
przyjmuje tylko karty platnicze

Gość oger
Mam żonę, prasuję, gotuję, piorę i zaspokajam się sam. I co wy na to? Powinienem ją podliczać na jakieś 3000 pm Panny w klubach też kosztują, a to że tam chodzę to wina żony.

Gość gatika
no przeciez zartowalam:D nie mam zwyczaju placic za takie przyjemnostki:p

Gość banialuka
"Ten topic przynosi szczęście w miłości!!! Wejdż i wpisz się,a wkrótce ...." - właśnie to odkryłam. Przestańcie już z tym płaceniem, bo robi się z tego kolejna brednia

Gość do wszystkich ogrów na kafe
Kraj PAP, ML /12.08.2006 00:15 Emeryturę dla pani domu wypłaci... mąż "Gazeta Poznańska": Polskie panie domu nie chcą dłużej pracować za darmo. Ich atutem w walce o pensję są dane GUS, który wreszcie policzył, ile warta jest ich praca. Teraz szukają poparcia w rządzie. Kobiety z głogowskiego klubu "Zawsze Zdrowa i Aktywna" w apelu do ministra pracy domagają się uwagi dla wszystkich gospodyń domowych w Polsce, poświęcających swoje siły rodzinie. ONZ szacuje, że roczna wartość pracy domowej wszystkich pań na świecie sięga 11 trylionów dolarów. Szwajcarskie kobiety niepracujące zawodowo mogą liczyć na emeryturę, którą fundują im mężowie, płacąc składki za siebie i swoje partnerki. Według GUS utrzymanie domu warte jest 192,64 zł. Przygotowanie posiłków - 621,69 zł. Pranie i prasowanie - 84,30 zł. Opieka nad dziećmi - 306,51 zł. Razem: 1205,14 zł. Drogie panie, pozostaje jedynie co miesiąc wystawiać mężowi fakturę i w razie niepłacenia, doliczać karne odsetki, zaleca "Gazeta Poznańska".

Gość pakyto
totalna brednia to to, że faceci mieliby płacić kobietom za "obowiazki domowe" A jesli by tak było to ZUS, ubezpieczenie, składki i inne też obowiązują. Poza tym mielibyśmy okazję wymagać, jeśli źle wyprasują koszulę to na bruk. Lodzik nie tak - wypowiedzenie. Brudne okno - wypowiedzenie. Smarkacz zasmarkany - wypowiedzenie. A co!

Gość do pakyto
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tekstu???

Gość pakyto
nie bo mam 14 lat i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość A-t-k-a
10:17 ews Pod wpływem alkoholu całowałam sie z kuumplem, mało co pamietam niewiem jak sie to zaczeło jak skończyło, wiem tyle że nie myslałąm o moim chłopaku, dopiero potem dotarło do mnie co zrobiłam, najgorzsze ze to kolega którego strasnzie lubię, a mój chłopak ni jest w stanie zaakceptować mojej dalszej znajomości z nim ... nie chce stracic kolegi ale i nie chce ranic chłopaka, jest jakis sposób zeby to pogodzic?

Gość A-t-k-a
18:46 rozpalona 24-latka Matko nie moge jaki z niego debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chudy popieprzony debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pracuje w biedronce i jest takim debilem jakiego świat nie widział!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
\"Czy na tym forum jest ktoś,kto mi powróży\"albo\"Czy wróżby się sprawdzają?\"

Gość PIęKNA I BOGATA SUKA
" aja mojemu powiedziałam że mi sie okres spóźnia, siedzieliśmy na kanapie, a jemu tak oczy wyszły na wierzch, cisza sie zrobiła, coś mu zabulgotało w brzuchu nerwowo i puscił ze strachu strasznego baka, po czym wydukał: pierdolisz..????"

Gość PIęKNA I BOGATA SUKA
14:08 ehhhhhhhh to moj byly kiedys (mielismy po 18 lat) zerwal ze mna przez sms, a ja chcialam sie dowiedziec co sie stalo, dlaczego, dodam ze nic tego nie zapowiadalo. napisalam do niego na gg, bo byl wtedy w innym miescie i nie bylo sposobu si inaczej skontakowac. napisalam co sie stalo o co chodzi, on sie miotal najpierw a na koncu " nie chcialas mi zrobic loda" od razu dalam sobie spokoj.

Gość podnioszę
:)