Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara ciązowa

tableki +gumki i mozliwa wpadka?

Polecane posty

Gość panikara ciązowa

uzywam pierwsze opakowanie novynette i przy kazdym stosunku uzywalismy przezewatyw, zadna nie pekla, a jednak panikuje o ciaze..troche sie zle czuje, jakbym miala leekie nudnosci..moze to od tabsow? ale ja jestem głupia panikara, zaraz pewnie sie posypia wyzywska :( moze macie jakiś sposob zeby tak nie panikować o ta ciaze??

Gość faktycznie musisz sie bardzo
bac skoro mimo brania tabletek jeszcze uzywacie gumek..ja tez sie bardzo boje ciazy ,biore cilest i nie myslalam zeby jeszcze dopdatkowo uzywac prezerwatyw.Bedziesz tak caly czas stosowac takie podwojne zabezpieczenia czy tylko w przypadku pierwszego opakowania?

a te nudnosci to pewnie wlasnie od tabletek bo ja tez tak czasem miewam po cilescie ze mam takie wlasnie niewielkie nudnosci ale nawet w ulotce jest napusane ze mozna sie tego spodziewac

przy pierwszym opakowaniu normalne sa nudności....a co do twojej wyimaginowanej wpadki to podpowiem Ci że plemniki nie przebiją się przez lateks:o nie wspominając już o tym że nie przebiją się nawet przez zagęszczony dzięki tabletkom sluz macicy....a co dopiero przez to i to...nie ma szans:) nawet jedej na milion....

Gość panikara ciązowa
nie wiemco potem zrobie, czy nadal bedzie jeszcze z prezerwatywa czy nie..ale chyba raczej tak, bo ani mi ani mojemu fecetowi nie zmniejsza to doznan, a po co potem panikować ze moze sie wpadlo.na dziecko absolunie nie jestem jeszcze gotowa

Gość panikara ciązowa
dzieki dziewczyny, potrzebuje chyba takiego pocieszenia, bo moj facet tez tak panikuje :) nie mamy teraz odpowiedniej ytuacji na dziecko i nie jestesmy gotowa, dopiero za kilka lat chcemY:)

ale nie martw sie-na bank nie jestes w ciazy i jesli nadal bedziesz stosowac podwojne zabezpieczenie to tak jak napisala MIA nie ma obawy o zajscie w ciaze.Pozdrawiam i wyluzuj odrobinke bo przeciez seks na pewno jest dla Was obojga wielka przyjemnoscia wiec nie psujcie jej takimi psychozami :-)

Gość nie okłamujecie dziewczyny
ciąża jest mozliwa, nawet bardzo. Proponuję zabezpieczenie w postaci: spirala -tableki antykoncepcyjne -plastry antykoncepcyjne -zastrzyki hormonalne -globulki dopochwowe i jakiś kremik -prezerwatywa -stosunki w dni "niepłodne" -stosunek przerywany -podwiązane nasieniowody( to u mężczyzy) -a no i oczywiście jush po postinor duo Jeżeli zastosujesz wszystkie powyższe metody (jednocześnie) to masz 99 % szans, że nie wpaniecie, jeżeli chcesz meć 100% pewnośc to radzę zastosoac szklankę wody zamiast.... podpisano: GINEKOLOG, POŁOŻNIK, CYTOLOG

to bylo bardzo zabawne ...nie potrafisz zrozumiec tego ze zdiewczyna naprawde bardzo sie boi ciazy i lapie schizy z tego powodu?? musiales/as dorzucic te sowje marne slowa ??

Gość o matulo
jak sie tak boi to niech sie nie rucha !!!!!!!!!!!1 proste i logiczne - jak ktos jest taki glupi ze nie wie skad sie biora dzieci i ze same tabl anty to juz wystarczajace zabezpieczenie to niech sobie cipe zaszyje

nie wiem czy wiesz ale tabletki nie daja 100 % zabezepieczenia wiec nie wiem czemu najezdzasz na dziewczyne za to ze uzywa dodatkowo gumek?? sama znam dwa przypadki zajscia w ciaze mimo PRAWIDLOWEGO zazywania tabletek

Gość o matulo
eeee ić mi stąd następna panikara :O skoro macie zzamiar uzywac gumek mimo zazywania tabsow to proponuje odstawic tabletki w pizdu bo sie niepotrzebnie trujecie i wydajecie na nie kase

ja akurat biore tylko tabletki ale szanuje tez autorke topiku i rozumiem jej obawy

w odroznieniu od Ciebie

Gość o matulo
a ja nie rozumiem bo jesli juz sie trujemy to chociaz z jakims pozytkiem nie ?? ja tez biore tabletki i w zyciu mi do glowy nie przyszlo zeby sie z gumka kochac :O skoro sie boi to niech sie facet nie spuszcza w niej po prostu i wsio poza tym nie ma DNI PLODNYCH podczas stososwania tabsow wiec nie ma mowy o ciazy wpadka zdarzyc sie moze tylko i wylacznie z winy przyjmujacej tabletki tj wymioty, biegunka, spoznienie w zazyciu lub zapomnienie ktorejs tabletki a potem sie tak wlasnie robia bojki ze tylleee dziewczyn zachodzi ale jak nie umieja nawet dobrze zazywac to takie sa efekty

no dobrze OK ..ja od 4 lat biore tabletki bo nienawidze gumek i mam podobne zdanie na ten temat jak Ty ale nie musisz odrazu obrazac autorki tematu,prawda?

Gość o matulo
faktycznie nie musze ale mnie smieszy i przeraza ludzka glupota :O a wystarczy tylko przeczytac ulotke badz tez zapytac gina i nie trzeba od razu robic z siebie posmiewiska na popularnym forum takimi pytaniami :O

ja jestem na nowinecie od roku kocham sie ze swoim facetem bez zadnych gumek itp i jakos w ciazy nie jestem choc przyznaje iz faktycznie dbam o regularnośc przyjmowania tabletek

Gość lakslafi
posmiewisko to robia z siebie ci kotrzy wyzywaja tych ludzi kotrzy sie zabezpieczaja, co wam przeszkada, przeciez pissla ze gumki im nie zmniejszaja wrezen wiec co to za problem je uzywać, przynajmniej nie panikuje tak bardzo, zdrowsza bedzie

Gość o matulo
problem nie ale zauwaz ze w takim razie niepotrzebnie sie dziewczyna tabsami truje /a to nie cukierki/ i niepotrzebnie wydaje na nie kase oraz na wizyty u gina ale skoro jest glupia to ok :)

Gość o matulo tobie już podziękujem
my sie boimy i mamy prawo się tak zabezpieczeć jak ci coś nie styka to won!!!!

Gość o matulo
hehehehe panikary :P jej takim tłukom nie powinno sie w ogole recept na anty przepisywac :D ehh 🖐️ spadam na imprezke

i kto się wyśmiewa? i kto nie jest wyrozumiały? miłej zabawy mimo wszystko

Gość panikara ciażowa
a mi i tak nic nie robia te wyzywska:D