Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak uwazasz

CHEMIA

Polecane posty

Gość jak uwazasz

Jak myslicie, czy jest mozliwe takie cos- znasz kogos i nie czujesz mięty, tego 'czegos', chemii, mija jakis czas, nie widzicie się a gdy sie spotkacie po np. kilku latach stwierdzasz ze jest chemia, ze moze byc cos wiecej... czy jest to mozliwe? czy 'chemie' albo sie czuje od razu albo nigdy?

Gość jjajajjaja
moze przykjsc nagle

naciagane... czuje sie ja od razu, potem nie sa ze soba, spotykaja sie i chemiaa znow wybucha!!:) ale jak najperw byloz imno, nie widzieli sie i co chemia? a skad? bo napewno nie z racji cial i dusz:)

Gość naklej sam
czuje się od razu, i czuje po latach (ale to musi być ten sam partner) wiem coś o tym :)

Gość Creature of the night
A ja rozstałam się z facetem 2 lata temu, bylismy razem kilka lat - pierwsza miłośc :). Kilka dni temu spotkaliśmy się i po butelce winka zrobiło się aż za przyjemnie, a muszę zaznaczyc, ze on ma dziewczynę. Jakoś udało mi sie nad sobą (i nim) zapanowac, ale teraz wciąż o nim myślę i wydaje mi się, że ciągle żywię do niego dawne uczucia.

Gość to co nas łączy wiecznie trwa
to moze czas na powrót?

Gość Creature of the night
To chyba mało realne w tej chwili, gdyż tak jak napisałam on ma teraz dziewczynę, na której podobno mu zależy. Poza tym ja niebawem wybieram sie za granicę jeszcze nie wiem na jak długo. Ehhh, to wszystko takie skomplikowane, i na nic tu rozum :(.