Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca00

ktora z Was ma doswiadczenie z tab Novynette????

Polecane posty

ja mam prawie roczne ale nie wiem czy to wystarczy?:)

Gość pytajaca00
o to fajnie, bo chodzi o to ze mam mimo brania bardzo bolace miesiaczki i obfite czy to normalne podczas brania tabsow?

Gość pytajaca00
no i jeszcze bola mnie piersi caly czas i mam sluz i tak w polowie opakowania mam taki dzien ze mam ochote na seks , nie wiem czy tab dzialaja prawidlowo?????bo mysle ze takie objawy mialam przed braniem tab a teraz jakby nic sie nie zmienilo

łeee ja tez tak mam z tym okresem:D jak mi nie wierzysz to gdzieś już o tym pisałam wcześniej;) najgorsze jest to że zanim zaczęłam je barć miałam niebolące i krótkie...a teraz co najmniej 6 dni leci:o no ale nie mam żadnych innych skutków ubocznych więc biorę dalej....myślę że to normalne. ale jesli bedzie Ci bardzo przeszkadzało może to nie tabletki dla Ciebie po prostu....

Gość pytajaca00
mi tam nie przeszkadza bo zawsze mialam takie miesiaczki tylko sie wystraszylam bo pisze niby w ulotce ze to ma przypominac miesiaczke a ja mam normalna jak wczesniej i ten sluz i pomyslalam ze moze one nie dzialaja na mnie? ale jak mowisz ze Ty masz tak samo:-) czyli nie musze sie martwic o ich skutecznosc????dzieki :-)))))

na pewno działają !!! też mam ten śluz...ale to tez normalne przeczytaj ulotkę.tabletki niestety pwodują zmiany w konsystencji wydzieliny....ale jeśli miałaś to wcześniej to też nic nie oznacza.naparwde! :) ja tak w każdym razie funkcjonuję juz od roku i wpadki nie ma:)

Gość pytajaca00
dziekuje Ci bardzo:-))))))))))))))

Gość dziewczyny a co z libido
? nie zmniejsza się, mam nadzieję? :o

Gość pytajaca00
libido to roznie.....w polowie opakoania mam taki moment ze mam ogromna ochote na seks........a innymi dniami roznie to bywa. niekiedy nie mam ale jak chlopak tylko mnie wezmie w ramiona to odrazu mam:-) slyszalam ze novynette obnizaja libido ale za krotko je biore(2opakow) by wywnioskowac jak jest w mojej sytuacji

Mia i pytająca --> Novynette mają zmniejszyć krwawienie, jeśli tego nie robią, a wręcz wydłużają i powodują dodatkowe dolegliwości, to może te tabletki nie są dla Was?

Gość pytajaca00
NOMINA..... a moze oznaczac to ze one nie dzialaja????

w sensie zabezpieczenia? szczerze mówiąc, nie wiem. ale być może dawka/rodzaj hormonu nie odpowiada potrzebom Twojego organizmu. Ja bym porozmawiała z dobrym ginekologiem...

9 miesiecy brałam i odstawilam, bo libido zmalalo do zera. teraz nie biore wcale, troche cezko bylo sie przezucic na gumki ale jest ok. planuje teraz znowu zaczac cos brac, moze yasmin...?

Gość hahahgfbhf
Ja biore Novynette od ponad dwoch lat. Okres nic mi sie praktycznie nie zminił. Mam 5 dni i wcale nie jest tak skapo

ja zazywalam juz diane i yasmin (przy tych tabletkach okres byl intensywny i dlugi, wlasciwie taki sam jak normalny okres z czasow gdy nie bralam tabsow) a novynette 2 opakowanie teraz i okres naprawde sie skrocil i przypominal raczej plamienie ku mojemu zdziwieniu :) co do libido to bez zmian :P ale po zadnych mi jeszcze nie spadlo :D mialam tylko problem z suchoscia przez jakis czas

Gość pytajaca00
wiec jesli okres jest normalny nawet przy braniu tab wiec nie mam sie co martwic o ich skutecznosc????

to chyba indywidualna sprawa organizmu i tabletek bo sama po sobie widze, ze przy wczesniejszych tabletkach okres byl normalny a teraz przy novynette jest krotszy :) ale tak jak juz pisalam przez ponad rok podczas stosowania anty mialam normalny i w ciaze nie zaszlam wiec chyba dzialaja tak jak trzeba :P

Gość pytajaca00
tez mysle ze powinny dzialac .bo okres dostaje w 3dniu 7dniowej przerwy -czyli w czasie na okres , a nie ze pozniej czy cos .to chyba wiec tabletki dzialaja, a to ze boli....no coz ...moze taka moja uroda ciala

Gość pytajaca00
do neni:.......a od poczatku masz skapy okres przy novynette czy nie?

tak przy novynette mialam co prawda plamienia przez pierwszy miesiac ale okres w 7-dniowej przerwie byl wogole nie do poznania bo przez rok brania innych tabletek mialam normalne 7-dniowe, obfite i wtedy tez sie zastanawialam czy tabletki wlasciwie dziala skoro nie reguluja go ale gdyby nie dzialaly to juz by bylo widac :)

Gość pytajaca00
wlasnie o to mi chodzilo czy dzialaja