Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggg

cierpie

Polecane posty

Gość czyli pewnie
mu nadal zależy i wolałby Ciebie. więc nie jest nic stracone wystarczy dać znak ale szkoda mi tej jego dziewczyny:( po pierwsze jak jej go odbijesz a po drugie to że kręci z ninną (Tobą) no chyba że zagaduje po koleżeńsku ale wątpię

to znaczy nie am jeszcze dziewczyny ,z jakąs tam kręci.Jak tylko zobaczy ze jestem na gg to od razu \"co słychac?\", \" z kim byłas i gdzie??\".Nie zablokuje go bo jeszcze sobie cos głupiego pomysli

Gość A po co
No właśnie to samo proponowałam. Ten koleś to dla mnie jakiś zakompleksiony gówniarz, skoro do Ciebie wypisuje takie rzeczy. Jak Ci sie taki podoba, to też mu napisz pare pikantnych rzeczy o "Twojej nowej znajomości".

Wiesz, ja tyo się DZIWIĘ przeogromnie, że Ty kobieto CIERPISZ, skoro on znalazł sobie inną. Ty powinnaś moim zdaniem CIESZYĆ SIĘ, z tego powodu :D A teraz poważnie: inni mają rację - zlikwiduj jego numer gg i miej go rzeczywiście z głowy. Facet, który będąc z jedną, szuka innej nie jest wart CIERPIENIA ale zasługuje na TOTALNE OLEWANIE, czego Ci z całego serca życzę :D 🖐️

raz mialam \"w kinie z Karolem\"(karol to moj starszy brat:) ) to zaczął wypytywac co to za Karol,czy przystojny. no ale to troche głupie> bo jesli chcialby cos ode mnie to nie mialby opisow takich,nie pisalby mi o tej dziewczynie tak mi sie wydaje,chyba ze oni (faceci) inaczej myslą

Gość czyli pewnie
eee to inna spawa:D no to jak Ci zależy dto pogadaj szczerze daj znaki itd będzie dobrze:) widać że zadrosny:p możesz napisać coś o "nowej miłości" ale ja bym odradzała może się zrazić czy odpuścić

no własnie tak sie zastanawiam po co faceci mając dziewczyny pisza do innych ....np na gg ... gadałam z takimi którzy byli w zwiazach ...i właściwie to wyrazali chec spotkania ? :O ...ale po co :O

Gość już się motam
czy ty go kochasz? bo już sama nie wiem albo poprostu nie chcesz żeby był zkimś? tylko dlaczego?

Napisz od razu, że LUBISZ NIM MANIPULOWAĆ :D Z takiego działania jednak nie wynika nic poza słusznym z jego strony OLEWANIEM CIEBIE. Miłego wieczoru :D 🖐️

on sobie chyba zarty ze mnie robi,bo ostatnio mi napisal : \"głupio mi to pisac,ale chyba sie w niej zakochalem\" :( wg mnie nie powinien mi tak pisac,bo po co? nie jestem jego przyjaciółką zeby sie tak uzewnętrznial

nie kocham go,MIŁOŚĆ to wielkie słowo. to chyba jakies zauroczenie

no jak to kim ?chyba kolezanką,bo przyjaciółką napewno nie jestem.

Gość czyli pewnie
brzydki charakter no przestań:p Ty byś się cieszył gdyby laska na której Ci zależy latała za innym? pewnie też byś cierpiał nawet jak by to było z Twojej "głupoty" że wcześniej nie chciałeś

Być może ma rację - pies ogrodnika ;) do autorki: skoro jest tak jak piszesz, zlikwiduj jego nr gg i CIESZ SIĘ ŻYCIEM, ono naprawdę jest piękne, kiedy wiesz, że manipulacje innymi są Ci obce :D 🖐️

Gość czyli pewnie
pewnie że są:( i to bardziej niż mężczyźni:p ale to fakt że nie zawsze

niby moglabym go zablokowac,ale wtedy by napewno pomyslal ze boli mnie jego gadanie,a nie hce zeby tak myslal

Gość A po co
To bądź niewidoczna, ludzie to mają problemy. UWIELBIAM TO FORUM!!!!!!!BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

nie bede niewidoczna tylko z powodu jednej osoby

Gość A po co
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

pogadaj z nim szczerze ... jakos go podpuść w delikatny sposób ... a może cos Ci wyzna ???? hmmm ... kto wie ??? naturalnie ... jesli czujesz , że chciałbys z nim być ...:) a jesli nieee to zostaw go w spokoju :P zainstaluj sobie taka wtyczke na gg ... ukrywacz czy jak to sie tam zwie ... i badz dla nie go niedostepna :P:P:P