Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--Creams--

Kogo czeka poprawka we wrzesnie??

Polecane posty

Mnie czeka poprawka na studiach, ba a nawet dwie z prawa wspólnotowego i z instytucji unii europejskiej. Ale co tam damy rade:D:D

Gość famina
a mnie czekają 4 poprawki:(:(:(:(:( Jestem na anglstyce

Gość o rany famina...
cztery? to chyba praktyczny....:((

Gość kisz kiz
oj blozes ty młoj, co za nieszczescie, studenciki muszą się trochę pouczyć i już kwękają ... a do łopaty i już !! jak skończycie studia (oby ..) to pewnie przeniesiecie sie na topik : "Co robić z życiem po studiach?" - pełno tam takich nieudacznikow :classic_cool:

Gość ddse
no i co ja wiem ze po studiach będę obciągał z połykiem :classic_cool: i to profesjonalnie dla ciebie gratis

Gość Ameba
No właśnie, nie każdy MUSI iść na studia - w Biedronce też potrzeba siły roboczej :P Po co wy sie tak męczycie ze studiami? Famina, ty naprawdę minęłaś się z powołaniem, czy rektor uczelni to przypadkiem znajomy twojego szanownego tatusia? Nie wystarczy sie dostać po znajomości, trzeba też mieć coś w głowie.. 4 egzaminy..no cóż, zdolna to ty raczej nie jesteś

Gość hmmm............
żYCIE

Gość o rany famina...
podpowiedz dla innych - nie wiem jak u faminy, ale u mnie na anglistyce wystarczyło zawalic 1 czesc examinu praktycznego (kilka przedmiotów, 3 dni zdawania), a na zaliczenie jest 75% minimum, a nie 50% jak na wiekszosci kierunków, i trzeba cały praktyczny zdawac we wrzesniu, a nie tylko 1 zawalona czesc... na szczescoie ja zawsze byłam leniwa...tak leniwa, ze nigdy nie chciałoby mi sie zdawac po raz drugi i wszystko zawsze w 1 terminie:)) pozdrawiam LENI:>

ehehe a ja mam trzy :P cały rok zabalowałam :) poza tym znam niewiele ludzi ode mnie którzy pozaliczali wszystko w 1 terminie :P a że studenciki kwękają bo mają poprawki i muszą się uczyć? wolę się uczyć i kwękać niż poginać z łopatą. Wolę teraz kwękać i spać po 4 godziny [może nawet to cięższe niż to całe majtanie łopatą] ale potem w biały kitelku uśmiechać się do klientów i trzepać kasę... a że Biedrona potrzebuje? Niech idą Ci, którzy za swoją wiedzę muszą płacić a potem i tak nic im z tego nie wychodzi. I to nie dlatego, że się nie uczą. serdeczne buziaki dla wszystkich \'balujących\' ;)

Kisz kiz----> wyobraź sobie, ze studiuje zaocznie i pracuję jako asystentka prezesa, zarbiam dobrą kase mimo moich 19 lat, więc biedronka mi nie grozi:P

Kampania wrześniowa to nic nowego... mi prawie sie nie zdaża dojść na pierwszy termin (choć zwykle mogę iść nawet na zerówkę). W tym roku mam egzaminy z węgla kamiennego i z angielskiego.

Gość łączę tematy
Temat: wrzesien sie zbliza - najtrudniejszy egzaminy nadchodzia 11:48 taka jedna... jedyna chyba pora zaczac nauke ale zero motywacji, macie tez tak? 11:50 to co nas łączy wiecznie trwa Ojoj u mnie podobnie! Z tym, że egzamin wcale nie najgorszy, ale ustny (ale I termin), a do tego jeszcze 3 zaliczenia A mi tak bardzo nie chce się uczyć...

Gość dobra z matematyki
25 wrzesnia- matematyka ;( :(:( buuuu ide sie uczyc akurat.PA

Gość glicerol
2 poprawki - ubezpieczenia w turystyce, i zarazdzanie firma turystyczna...;/