Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 babcia emerytka

emerytki

Polecane posty

Go艣膰 babcia emerytka

witanko! czy kafetreria tylko dla m艂odych? moze jakies emerytki , babcie tez tu buszuja?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 M_Y
Witam ! Babcie te偶 tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taki sobie
Mam 72 lata i nigdy nie mialem dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frodencja
Ja jestem emerytka, ale jeszcze nie babcia.Moje dzieci nie pal膮 si臋 do zalegalizowanych zwi膮zk贸wi i potomk贸w .Nie wyczuwam dlaczego. Sama wysz艂am za m膮偶 w wieku 23 lat pierwsze dziecko 26 lat i nigdy tego nie 偶a艂owa艂am. Mo偶e moje dzieci uwa偶aj膮, 偶e g艂upio zrobi艂am i chc膮 inaczej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emerytka2
偶ycie na emeryturze jest strasznie puste i nudne....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 puste i nudne
?? Wszystko zale偶y od wysoko艣ci emerytury i od tego czy nie wyda sie jej w ca艂o艣ci na wnuki lub ko艣ci贸艂 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emerytka2
ja nie wydaj臋 pieni臋dzy na wnuki i ko艣ci贸艂 a nudz臋 si臋 .W pracy by艂o ciekawie, bardzo lubi艂am swoj膮 prac臋.Wszystkie rozrywki nudz膮 mnie, bo s膮 bierne, nie ma w nich prawdziwego ryzyka, prawdziwej adrenaliny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia 12
kocham wnuki, ale bardzo mnie m臋cz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BARBARA-ANNA
To nie mo偶liwe, 偶e si臋 nudzicie. Ja jestem juz trzy lata na emeryturze i ani jednego dnia si臋 nie nudzi艂am. A zaznaczam, 偶e bardzo lubi艂am swoja prac臋. Natomiast teraz wreszcie mog臋 robi膰 tylko to, co sprawia mi rado艣膰. Zapisa艂am si臋 na Uniwersytet Trzeciego Wieku - jest super w gronie starszych Pa艅. Chodze do kina, teatru i na koncerty. Wsz臋dzie dopyuje si臋 o ulgowe bilety lub wr臋cz darmowe kart wstepu. Je艣li kt贸ra艣 z Pa艅 mieszkaj膮ca w Warszawie ma ochote skorzystac z moich do艣wiadcze艅 w zpe艂nianiu wolnego czasu i sprawianiu sobie masy przyjemno艣ci - to bradzo prosz臋 - pomog臋, doradz臋, podpowiem

Udost臋pnij ten post