Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaaaaa

brak śluzu!! co to może oznaczać???

Polecane posty

Gość anulkaaaaa

????

Gość pptrzebujaca--
brak sluzu-ale w jakim momencie? roznie jest z tym sluzem .a bierzesz tab czy nie>? bo jak bierzesz tab to sluz przewaznie jest caly czas raz duzo a raz malo a jak nie bierzesz tab to ponoc w czasie owulacji leci go najwiecej i ponoc zanika na 2 czy 3 dni przed okresem.a jak brzydko pqachnie lub wyglada to sa to uplawy

Gość anulkaaaaa
niebiore tabletek ale brałam skonczyłam w czerwcu a teraz czekam na okres mam nadzieje ze sie doczekam najpierw miałam tak mało śłuzu a tak od wczoraj wogole

Gość pptrzebujaca
nie przejmuj sie:-) poczekaj jeszcze cierpliwoe na okres. po braniu tab to roznie bywa organizm moze jeszcze nie wrocil do normalnego funkcjonowania

Gość anulkaaaaa
ale już po tabletkach miałam 1 okres a teraz juz bylby 2 zawsze przed tabletkami mialam tego samego dnia miesiąca okres czyli jak 12 lutego to 12 marca a w tabletkach to wiesz jak jest a czy teraz jak miałam 15 lipca to bede miec 15 sierpnia?? bo tak zawsze mialam?? czy moglo mi sie poprzestawiac ?

Gość pptrzebujaca
noglo Ci sie przestawic .ja jak nie bralam tab to mialam np 3mc regularny okres a nagle na 4 mc tydzien juz mi sie spoznil niewiadomo dlaczego....ale wiem napewno ze przez stres ciagle napiecie moze sie przesunac okres i to grubo......

Gość dziecko opanuj się
bo teraz już histeryzujesz i się napędzasz :D zrób test za kilka dni i po krzyku, teraz juz każde beknięcie będzie dla ciebie objawem ciąży :D

Gość ja też okres
mam jak w zegarku,a ostatnio dostałam 4 dni później,czasem tak jest [stres np.]i się przesunie

Gość anulkaaaaa
nie jestem zadnym, dzieckiem . dzięki dziewczyny