Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paciorek

streptococcus agalctiae - jak sie go pozbyc?

Polecane posty

Gość paciorek

dokladniej paciorkowiec... jestem po 4. antybiotyku i znowu wrocily wszystkie objawy.... i ciagle grzybica za grzybica... :( i sakd w ogole moglo sie wziac to cholerstwo? ja i moj facet bylismy dla siebie pierwsi.

Gość majestic
paciorkowce nie wywołuja grzybicy...masz grzybice przez to zed ciągle zazywasz antybiotyki..

Gość paciorek
to ja juz sama nie wiem... to dlaczego ta grzybica nie przechodzi takze po lekach? biore rozne leki, przeciwrzybiczne tez.. teraz dostalam orungal i gynalgin... z tego co widze, to na zmiane biore antybiotyk- przeciegrzybiczy-antybiotyk... podobno leki robione tak w aptece maja lepsze dzialanie bo sa przygotowane do indywidualnych potrzeb??

Gość paciorek
up up up

a stosujesz cos po tej terapii antybiotykowej..np.Lactovaginal. Ja kiedys miałam takie problemy a były spowodowane pośrednio nadzerka..i tez ciagle byłam na antybiotyku i bez efektu. Polecam takze płyn Lactacyd do codziennej higieny

Gość paciorek
uzywam lactowaginalu juz od dawna, a ze nadzerka mogla to spowodowac to nawet nei pomyslalam...

wiesz u mnie tak było..nie robili mi wymazu wiec nie wiem co to było. A miałas przy wymazie robiony antybiogram?

A uzywasz Lactowaginalu juz po antybiotykach? Bo razem to bez sensu.. Moze trzeba wyleczyc nadzerke ( jak ja masz) i bedzie z głowy..