Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalkafa

pomóżcie

Polecane posty

Gość kalkafa

Witam, Jestem po pierwszym listku Cilest. Wszystko byloby OK, gdyby nie to, ze odkad zaczelam brac tabletki mam okres przez cały czas. Przedwczoraj wzięlam ostatnią tabletkę i nadal krwawie... Nic mnie nie boli. Mam tylko uczucie ciężkości w nogach i chyba zyly mi bardziej wyszly. Oprocz tego mam uczucie napiecia w piersiach ..... Mam jeszcze jedno opakowanie do wziecia, do gina teraz nie pojde, bo go nie ma - nie wiem czy nie odstawic ich na wlasną reke????

Gość GOSIACZKI O
Hej. Ja też kiedyś brałam cilest przestałam jakieś 2 lata temu. U mnie na początku było wszystko ok tak jak być powinno. Natomiast kiedy wzięłam 2 opakowania na raz nie robiąc przerwy mój okres trwał cały miesiąc potem wszystko wróciło do normy. I brałam następne już bez problemów, gdy odstawiłam też nic specjalnego się nie działo. Na Twoim miejscu wzięłabym ten listek, jeśli nic się nie zmieni i okres nadal będzie koniecznie udaj się do lekarza. Mam nadziejkę, że choć troszkę Cię pocieszyłam. Wszystko będzie ok. Trzymaj się i głowa do góry. Pozdrawiam

Gość corinne
ja narazie bym jeszcze nie odstawiala... czesto przy 1. oapkowaniu organizm szaleje a przy 2. moze sie wszystko unormowac

Gość kalkafka
dziekuje dziewczyny za odpowiedz.wiec nie bede przerywała...moze wszystko wróci do normy