Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maagdaa

test na owulacje

Polecane posty

Kupilam sobie test na owulacje bo chcialabym zajsc w ciaze.Ciekawa jestem czy rzeczywiscie przy pomocy tego testu mozna dowiedziec sie kiedy wystapi owulacja.Prosze o wypowiedzi na ten temat czy jest to skuteczny sposob?Moze sa tutaj osoby ktory uzywaly takiego testu?

Gość sarita
Ja zrobiłam sobie taki teścik ( było ich 5 w opakowaniu a ja wykorzystałam tylko 1 ). wyszedł pozytywnie. a po 2 tygodniach dowiedziałam się że zostanę mamusią - cudownie :)

ja tez mam 5 prob w opakowaniu.Ale narazie musze czekac na 11 dzien cyklu zeby wyprobowac ten test.Mam nadzieje ze tez uda mi sie za 1 probą.Z tego co wiem to jesli pojawia sie dwie kreski to znaczy ze w przeciagu doby bedzie owulacja? a jak u ciebie to wygladalo?

Gość sarita
tylko nie rób za wcześnie testu ciążowego ( te 7 dni po zapłodnieniu to chwyt reklamowy!). test ciążowy zrób najwcześniej w 1 dzień spodziewanej miesiączki wtedy będzie wiarygodny. Ja zrobiłam wcześniej i byłam bardzo zawiedziona- pomyślała że znowu się nie udało. A JEDNAK SIĘ UDAŁO :)

Gość sarita
jest dokłaDNIE TAK JAK NAPISANE W ULOTCE I MI SIĘ UDAŁO!!!!!

Gość e+
kochane a ile taki test kosztuje?i jakiej był marki?

Gość bubuśinek
taki test to i dobry dla tych co unikają ciąż :D

Gość sisters
ja tez jestem ciakawa czy ten test komus pomogl?

Gość samba mamba
ja tez kupilam test i to on pomogl mi zajsc w ciaze za pierwsza proba.dzisiaj mam sliczna coreczke polecam

Gość ale czy to znaczy
że miałyście wcześniej problem z zajściem?

Hejcia, ja stosowalam test przez 3 miesiace z rzedu. pamietajcie, ze test nie pokazuje kiedy macie owulacje, tylko czy macie jakis tam hormown, ktory wzrasta na ok 24-48h przed owulacja, ale to juz wtedy należy/bądź nie wspolzyc. btw-u mnie nie zadzialal wiec po roku bezskutecznych prob, testow , o ktorych piszecie, usg (monit jajeczkowania) i totalnego spontonu, jade na chemii (hormony) i czekam na dobre wiesci... Powodzenia wszystkim :D

Gość wlasnie
wlasne podnosze

Gość a jakie testy
kupiłyście? ja w necie znalazłam najtańszy za 75zł :o

Gość sarita
nie szukaj w internecie tylko idz do apteki. mój test nazywa się LH-Test ( domowy test owulacyjny) i kosztował 25 zł. powodzenia!