Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sygnaturka

jak to jest z tabletkami?

Polecane posty

Gość jolcia22
niczym pikujący jastrząb rzucam się na dywan i zlizuje rodzynki wysypane uprzednio na pogłodze przy akompaniamencie "Cwałowania Walkirii" :classic_cool:

Gość jolcia22
moglabys sie nie podszywac pode mnie tepa dziewczyno....jezeli nie jestes na tyle inteligentna by wlasny nick wymyslec to szkoda mi Cie,

Gość jolcia22
ja moge tylko jakas wiesniara podszyla sie pod moj nick.a o czym bys chciala jeszcze porozmawiac?

no np. o tym że mi juz psycha siada bo zaczęłam pierwsze opakowanie i raz że mam już 10 dni okres (uprzedze odp - wiem że to normalne), musiałam rzucić palenie, boje sie o swoje libido i śluz i zero wynagrodzenia bo przecież ciagle krwawie i nie moge sie kochać... wrrr. przepraszam musiałam sie wygadać bo już nie wytrzymuję sama ze sobą ;/

Gość jolcia22
ja biore novynette i przez pierwsze opakowanie caly czas mialam plamienie , od drugiego opakowania bylo juz ok

Gość jolcia22
a jutro ide do gin bo w czasie 7 dniowej przerwy miedzy tab mam normalny taki bolacy okres obfity i sie zapytam lekarza czy to normalne ze tak mnie boli jak cos nie tak to zmienie tab moze

ja też ide. mam pare pytań do niego. mam nadzieje że nie wybrał sie teraz na urlop.

Gość jolcia22
bo chcialabym kochac sie z chlopakiem w tym tyg i zalezy mi by jutro pogadac z lekarzem czy wszystko jest ok

ja też bym chciała w tym tygodniu ale wieczny okres czuwa ;/ nie widzieliśmy sie 1,5 miesiąca ;( ten czwartek miał być nasz

Gość jolcia22
a moj wlasnie wyjezdza na 1/5 mc i ten tydzien ma byc Nasz:-)

przez te hormony zrobiłam sie strasznie płaczliwa i po prostu mnie juz ta sytuacja rozstraja nerwowo ;/ życzę powodzenia, moze choć Ty sobie poużywasz

Gość jolcia22
no nie wiem jutro sie okaze. ja w ogole nerwowa jestem jak tylko pomysle ze on wyjezdza och........

a co ja mam powiedzieć ? tak czekałam na pierwszy dzien okresu żeby zaczać brać tabsy a teraz bym sobie dała tłuszcz odessać żeby znikł ;P

Gość jolcia22
hehe ale przewaznie tak jest ze przy pierwszym opakowaniu jest plamienie....a duzo tego masz? to nie jest szkodliwe podczas kochania wiec jesli Twego chlopaka nie obrzydzaja takie rzeczy mozecie uzyc gumki(jesli sie brzydzi plamienia)i mozna smigac:-)

ale ja właśnie po to biorę bo my chcemy koniecznie bez ;/ troche tego jest... no normalny okres jakby tylko max długi

Gość jolcia22
to musicie poczekac pare dni.....a jezeli to Twoje 1 opakowanie tab to poiem Ci ze prawdopodobnie ten "okres"bedziesz miala az do ostatniej tabletki z tego opakowania tylko ze z dnia na dzien bedzie tego mniej.tak przewaznie jest bo organizm sie przestraja

zdechne do tego czasu nienawidze miec okresu a to to juz przegięcie max ;/ ehh... odbiję to sobie przy drugim opakowaniu ! albo go zmusze żeby sie taplał w mojej krwi XD

Gość jolcia22
no ja cale 1 opakoanie chodzilam z wkladka w majtkach:-) i tez nie chcialam by sie chlopak do mnie dobieral bo tak sie czulam niehigienicznie

To ja mam jeszcze pytanie:) Te tabletki (nazywają się Raperidon, jeśli dobrze odczytalam z recepty) dał mi lekarz, który był n zastępstwie mojej gin (ona jest na macierzyńskim :) ). Nie chciałabym utyć ani dostawać jakichś badziewnych tabletek, wolę dać trochę więcej kasy i być dobrze zabezpieczoną bez tycia i innych skutków ubocznych. Czy myślicie, że mogę iść jeszcze raz do gina i poprosić o inne? Dodam tylko, że nie wiem, na jakiego lekarza trafię, bo chodzę do przychodni przyszpitalnej i tam dyżur ma lekarz, który akurat nie jest potrzebny na oddziale.