Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teletam

Telewizja oszalała.

Polecane posty

Gość teletam

Pół roku temu , zrezygnowałam z kablówki - ile razy można oglądać te same filmy i programy ? Zostały mi tylko 5 podst. programów . Dzisiaj o 15.40 siadam przed telewizorem i co ...? Program 1 - lekkoatletyka Polonia - golf ( chyba najpopularniejsza dyscyplina sportu wśród polonii ) Pol-Sat - siatkówka plażowa Program 3 - druga liga polskiej piłki nożnej ( bardzo emocjujący mecz ) Na dworze deszcz , zimno , a telewizja robi sobie eurosport ! Lubie sport , ale jak będe chciała go stale oglądać wrócę do kablówki.... Kto to układa ten program ? Od czasu jak prezezem TV został ten polski ŻYD , telewizjia stacza się całkowicie .

Gość uwierz
że gdyby prezesem został Polak, staczałaby się tak samo.

Gość za Szczepańskiego 2 kanały
były i komu to przeszkadzało ?

Gość dlatego wolę
ściągać filmy z neta niż liczyć na to że telewizja mi zrobi łaskę i w święto puści mi po raz setny jakiś stary film

Gość teletam
Ależ Wilsztajn , czy jak On się tam pisze , jest Polakiem ! - tylko żydowskiego pochodzenia . Bardzo zresztą zasłużony , tylko czy nadający się na prezesa TV ???

Gość ciekawe tylko
jak kurna ten świat istniał, jak nie było telewizji ?

Gość teletam
Sama się dzieie ! Ale po ogłoszeniu stanu wojennego , ojciec wyrzucił telewizor i przez blisko dziesięć lat żyliśmy bez telewizora . Właściwie całe moje dzieciństwo. Jakoś to było . Chyba czas najwyższy iść w ślady taty. Tylko dlaczego tak usilnie dopominają się o płacenie abonamentu ???

Gość modliszka00
Ja nie mam telewizora od jakichś 4 lat. Nie widzę ŻADNEGO powodu by go kupować. Wolę wydać pieniadze na sensowne rozrywki. Szczerze polecam.

Gość ooo ooo
O , tak polska telewizja sięga dna !

Gość polodus
Telewizory na śmietniki ! Nie płacić abonamenyów ! Też to dzisiaj zauważyłem ! Przesadzili zdecydowanie ! A II liga piłki nożnej na TV 3 i golf na poloni to już całkowita porażka

Gość RADO
Telewizja zeszła na psy!Może ktoś wie coś o darmowej telewizji w necie?

Gość danielowska t
radze zmienic sobie TV na "n" tam napewno nie bedziesz znudzona, poniewaz jeszcze jak wybierzesz pakiet VoD bedziesz ogladała najlepsze amerykańskie seriale.

Gość .... ..... .....
a ja mam Canal + w pełnym pakiecie i kablówkę i nie narzekam - wprawdzie telewizję ogladam sporadycznie ale przynajmniej kiedy już włączę to nie muszę się niczemu głupawo przygladać - mam to co chcę.