Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agulenkaaaaaaaaaaaaaaa

Nie umiem rozmawiać z chłopakami...

Polecane posty

no nie umiem... dodam że ja ogolnie jestem wygadana, pyskata itd, nie znam slowa "obciach" nie przejmuje sie byle czym i ogolnie latwo nawiazuje kontakty... wiec co jest do cholery?! Np gdy umawiam sie na randke to po prostu nie wiem co mam gadac! Gdy jestem z kumpela nie ma problemu przeciez, a tu zonk. I nie mowcie ze trafiam na przymulow chlopakow... wogole jestem do dupy.. i mam 18l jakby co :/

no nie :)

bo o czym mozna gadac z nowo poznanym chlopakiem? Mowie" czesc, mam na imie Aga" i co dalej? no bez sensu... :(

nie martw sie tez kiedys tak mialam,ale czesto chodzilam na randki i poprostu z czasem przyszła taka swoboda

swoboda nawet jest, tzn jestem na luzie.. ale po prostu nie mam o czym gadac! Mowie "czesc, mam na imie Aga" i co dalejh? bez sensu..

Gość nie martw
sie z chłopaklami sie uprawia seks ,a nie rozmawia od rozmawiania są koleżanki

Gość ja z nikim nie potrafię
rozmawiać :-( Jedyne co to mówię "cześć" i idę dalej.

bozeeeeeee jestem do dupyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, nigdy nie bede miala facetaaaaaaaaaaaa

Gość nie martw
dlaczego ?

co ty gadasz?! nic mądrego nie musisz gadac,ja zawsze walilam tak głupie teksty,ze teraz to sie smieje z tego;)

Gość nie pękaj
któryś cię w końcu przeleci

na przelecenie to sie znajdzie kilku, ale ja chce gadac ;d nodobra, kiedys sie naucze plesc trzy po trzy

na przelecenie to sie znajdzie kilku, ale ja chce gadac ;d nodobra, kiedys sie naucze plesc trzy po trzy

Gość Sylwia18
rozmawiaj jak z kumpelą!!! Ja tam gadam o wszystkim.. szczegolnie o nim o mnie.. najlepiej o sobie gadac..hahaha..

Agulenkaa gdy się spotkasz z chłopakiem masz morze tematów do obgadania, np. - on zaprosił Cie do kina (w kinie gadać nie wolno ;) ) wychodzicie i gadacie np. w kawiarni o filmie jaki był czy Wam się podobał itp. :) - zaprosił Cię na spacer, pytasz go o szkołę, pracę, rodzinę czy ma brata, jaki jest jego tata, czy ma psa :) a jeśli ty masz psa, to opowiadasz jakies śmieszne historyjki, możecie się umówić na spacer ze swoimi zwierzakami, jeśli nie masz psa, to sie go wypytujesz jaki jest jego zwierzak :) - dowedz się (dyskretnie) co go pasjonuje, sport, samochody, gry komp., poczytaj troszkę o tym a potem: -gadacie o najlepszych wakacjach w swoim życiu, o rodzince, zawsze znajdzie się jakaś zdziwaczała ciocia, albo jakieś śmieszne historyjki rodzinne - jesli masz jakieś filmy w domu, możesz się go spytac czy je oglądał, czy chce pożyczyć wazne żebyś była na luzie, nie podchodź do randki tak serio, serio :D może się okazac że nie zaiskrzy, moze się okazac że to będzie Twój dobry kumpel albo przyjaciel...albo :D zycze powodzenia..acha koniecznie napisz jak było :)

Gość rozszerz nogi

jak będzxiesz pletła bez sensu trzy po trzy..to się chłopina znudzi ;) z sensem trza gadać i konkretnie bo faceci nie rozumieją naszych półsłówek i nie czytają między wierszami :)

w sumie to mam ochote isc gdzies teraz i praktykowac rozmowe z plcia przeciwna :> ;D

Gość no własnie
ale o czym chcesz rozmawiać ?

Gość no własnie
aa