Bongo Bongo 0 Napisano Sierpień 14, 2006 Kto coś o tym wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo nie Napisano Sierpień 14, 2006 a po co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Sierpień 14, 2006 unimil ma , to dlaczego Durex nie ma?? jakoś wolę tą drugą markę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppppppppppppp Napisano Sierpień 14, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnie... dlaczego Napisano Sierpień 14, 2006 kiedyś mieli. te extra safe. a teraz są tylko wzmacniane i z dodatkową ilością środka nawilżającego. a ja nie mam zaufania do unimilu... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pigulara Napisano Sierpień 14, 2006 bo stracili rejestracje na ten srodek plemnikobojczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Sierpień 14, 2006 ale podobno unimil jest mocniejszy od durexa... choć tu żadne badania nie pomogą - jak się nie wierzy, to się nie zastosuje, bo się człowiek nie odpręży ;) za to czy faceta nie piecze gumka ze spermicydami? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a które Napisano Sierpień 14, 2006 najbardziej lubicie? ja najbardziej te owocowe bo nie śmierdzi tą gumą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo ma teraz fajna Napisano Sierpień 14, 2006 nakładke wibracyjną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agneska Napisano Sierpień 14, 2006 JA TEŻ NIE UFAM UNIMILOM ALE NIE MA WYJŚCIA... WAŻNE ŻE MAJĄ TEN ŚRODEK, ZAWSZE DAJE TO KOMFORT PSYCHICZNY JAKIŚ.... PODEJRZANA SPRWA Z TYM DUREXEM TAK CZY SIAK...................................................................................................................................................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agneska Napisano Sierpień 14, 2006 FAJNA TA NAKŁADKA JAKIE MASZ ODCZUCIA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup Napisano Sierpień 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatonka 0 Napisano Sierpień 17, 2006 No właśnie ja też chętnie dowiem się jakie z nakładką są odczucia bo chcielibyśmy sobie z mężem sprawić takie cosik ale nie wiem czy jest sens, czy lepiej się zaopatrzyc w pożądny wibrator. A durexy z tym środkiem zwyczajnie wycofali nie podając powodu, pewnie ktoś się po tym środku rozchorował i zaskarżył ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Sierpień 17, 2006 nie macie racji.. Teraz wszystkie Durexy sa ze srodkiem plemnikobojczym :) Taka dostalam odpowiedz w aptece :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale macie hallo..... Napisano Sierpień 18, 2006 Tatonka???? masz męża i chcesz wibrator kupic...ufff ...po co ożeniłas sie z kims kto cie nie zadowala...nie liczy sie dlugosc a jakosc ...ciala muszą sie do siebie przyzwyczaic i zaczac razem tanczyc ten sam rytm.... naucz sie z nim namietnosci to zapomnisz o zabawkach...to kich zadowalac sie wibratorem...pokaz to mezowi i pobawcie sie nim razem...a potem ty tez mu kup cos sztucznego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatonka 0 Napisano Sierpień 20, 2006 do ale macie hallo..... a gdzie przeczytalaś że mój mąż mnie nie zadowala? jesteś pod moim materacem? Trzeba się nauczyć czytać ze zrozumieniem. Chodziło mi o to czy ta nakładka ma silne wibracje czy lepsze są wibratory a chcielibyśmy używac jej razem np. do pieszczenia łechtaczki. I nie mam nic przeciwko zabawkom dopuki używa ich sie razem, ja nie mam zamiaru zabawiac sie sama...moj mąż jest zbyt dobry w łóżku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Sierpień 21, 2006 moniSSka nie wydaje mi się, na pudełku nic o tym nie pisze.. Ps. wie ktoś coś o tych nakładkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Sierpień 21, 2006 Bong kiedys poszlam z chlopakiem do apteki i chcielismy kupic Durexy z plynem plemnikobojczym to farmaceutka powiedziala ze teraz wszystkie sa z tym plynem. Najlepiej napisz do Durexa jak masz watpliwosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Sierpień 22, 2006 ale czytałaś etykietki chociaż?? na niektórych typach prezerwatych pisze \"bez środków plemnikobójczych\" czyli rzekomo na tych na których nie pisze to je mają..... Mnie się wydaje że aptekarka :D wam chciała po prostu to sprzedać i tyle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach