Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina1

mó pierwszy kontakt z penisem

Polecane posty

Gość Karina1

Opiszcie jak odczułyście dotykając pierwszy raz penisa. Ja, mając 16 lat myślałam, ze kazdy ptaszek jest twardy. Czułam to w tańcu tuląc się do chłopaka w dyskotece. Gdy kochałam się pierwszy raz, to chłopak naprowadził moją ręke na swojego członka. Też był bardzo twardy. Dopiero niedawno przespałam z nim całą noc. I z rana obudziłam się podniecona. Chciałam to zrobić jeszcze raz. On spał, dotknęłam go i przeżyłam szok. Tam był jakiś flaczek, niepodobny do tego w nocy. Przeżywałyście coś takiego?

Gość ...a co
Ty do szkoły nie chodziłaś? Tego na lekcjach uczyli. Biologia, wychowanie seksualne itp.

Gość ZuZeczkA
ja też pierwszy raz poczułam go w tańcu, myślałam początkowo że on ma latarkę w kieszeni:) A potem tak bliżej to już w czasie pierwszego stosunku, jak najpierw bódł mnie przez majteczki:)

Gość ZuZeczkA
do a co , u was na biologii i wychowaniu seks. mogliście podotykać penisa wychowawcy, fajnie:):):):

Gość ...a co
nie dotykaliśmy, ale pokazywali rysunki jak wygląda i mówili co to jest i jak wygląda wzwód

Gość Karina1
A wiec to prawda?

Gość dziewuszkaqaaaa
tak to prawda,facet jak nir ejst podniecony to ma tak jak napisałas flaczka :-D ale jak tylko do połachoczesz lub dotkniesz budzi sie ze snu :-) i robi sie coraz bardziej twardy nio oczywiscie jezeli bedziesz kontynuowała masaz :-)

Gość Mennn
jestem podniecony po przeczytaniu tych wpisów:)

Gość pannaanna
mój facet rano ma zawsze twardego dlatego zaczynamy i konczymy dzien namiętnym seksem czesto jeszcze w ciagu dnia robimy jakis numerek poza tym mu staje , jak tylko mnie zobaczy

Gość do panananana
to ile on ma lat? 15?

Gość aha to tak...
panna--->w ciagu dnia? to fajnie macie, ale jak sie nie pracuje....

Gość pannaanna
acha to tak na szczęście nie pracujemy całymi dniami i przez 7 dni w tygodniu są soboty, niedziele , święta, urlopy...

Gość Mennn
rano każdy penis jest twardy drogie panie

Gość kiedy pierwszy raz zobaczyłam
tak w realu:p pomyślalam ale brzydal:p ale z czasem chyba odkąd dowiedziałam się jakąś przyjemnośc potrafi sprawić zaczła mnie podniecac:p

Gość ja ja ja
jejku to było cudne jak go dotknęłam a on zaczal skakac i prężyc się a mój facet jeczał przy tym. był milusi w dotyku taka fajna zabaweczka. a potem wziełam do buzi...mmm..lubie jak sie pręzyw buzi i twardnieje...

Gość pan kolacja
podnosze , dziewczyny PISZCIE !!!!!!! fajny , PODNIECAJĄCY temat :)

Heh a moj zamknąl oczy i natychiast na jego twarzy pojawily sie wypieki i kropelki potu.... Milusie w dotyki ;)

Gość gość
Która z was jest chętna na dotknięcie mojego wacława sterczy mi się pręży i to zdrowo

Gość staaary dowcip
Autobus ostro zahamował. Dziewczyna straciła równowagę i usiadła na kolanach księdzu. - ohoho! Proszę księdza! - żadne ohoho, to tylko klucz od plebanii!